Aanschaf van complete bril, goed geholpen en zeer veel keuze
Prima service en altijd klantvriendelijk.
ga zo door!!
Nvt
Goede ervaringen, vooral ook als ogen beschadigd zijn
assortiment mannen brillen
Ik heb wel mn voorkeur door wie ik geholpen wil worden maar dat komt overal voor denk ik! Qua deskundigheid zit niet iedereen op één lijn voor mijn idee.
iets punctueler in het maken van afspraken
Het assortiment zou wat mij betreft wat uitgebreider mogen zijn. Meer keus.
Heel erg tevreden en heel goed gevoel; de meneer die mij hielp had goed naar mij en mijn wensen gekeken en kwam meteen met de juiste bril aan. Nog steeds heel erg blij mee en krijg veel complimenten
Vooral door blijven gaan zoals jullie bezig zijn!
Vraag ook naar negatieve ervaringen.
erg prettig geholpen zowel bij het uitzoeken van montuur (advies qua stijl en eerlijke feedback tijdens passen) en oogmeting (zorgvuldig, persoonlijk en professioneel)
De medewerker van Van Veen Optiek heeft heel veel geduld gehad bij het vinden van de best mogelijke contactlenzen voor mij.
Goed advies, snelle service en professioneel
geen
Ik ben zeer tevreden over Optiek van Veen omdat ze goede en snelle service verlenen!
Nvt
Altijd controle houden op stagiaires. Ik heb een halfjaar lang met verkeerde lenzen gelopen. Wat een gedoe.