dank voor uw reactie, graag kom ik met u in contact om te weten wat we kunnen verbeteren t.a.v. professionaliteit. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
gewoon goed. goede winkel waar gekeken wordt naar het welzijn van de klant
Je word er professioneel geholpen.
Het uitzoeken van een montuur was iets minder fijn, omdat de medewerker nogal bleef doorduwen dat de bril best meer gezien mocht worden, dat dat in de mode is enz enz, terwijl wij meermalen duidelijk aangaven wat ons verlangen was (en dat was zeker niet iets dat erg zou opvallen, we willen in alle opzichten Adriaan zien en niet iets dat hem moet "versieren"). De verkoper had hier duidelijk moeite mee. Maar we zijn gelukkig bij een heel mooi montuur uit gekomen!
Toch al bijna 50 jaar klant en nog nooit bij een andere opticien geshopt, dusssss
Onze positieve ervaring is begonnen met Henk van Veen. Het begeleiden voor en na de operatie van Gert......later het zoeken naar de juiste lens en de controles bij Hendri!! We hopen nog op een hoop gezelligheid bij jullie!! Groeten Gert en Marlies
Helaas is zie ik met mijn rechteroog nog steeds niet naar behoren ondanks meerdere onderzoeken! Dit loopt al ruim 2 jaar.
dank voor u reactie, na aanleiding hiervan zou ik graag met u in contact komen om de diverse onderzoeken en uw verwachtingen te bespreken. Daarnaast wil ik samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
verslaglegging/financien.Ik heb het idee dat er niet altijd goede communicatie is of dingen niet goed verwerkt worden door medewerkers Een aantal jaren geleden bril zoon gekocht.Toen liep het met maandbedrag niet goed,met mijn dochter onlangs loopt het met de financien ook niet goed doordat medewerker iets niet goed oppakt.
dank voor uw reactie, vervelend dat dit heeft plaats gevonden. Inderdaad is door een systeemfout het maandbedrag niet juist verlopen, en onlangs het afrekenen van de lenzen van uw dochter. Ik hoop dat we dit wel na alle tevredenheid hebben opgelost. Excuses voor het ongemak, en u mag er op vertrouwen dat we alle aandacht voor zullen hebben dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Vriendelijke medewerkers, die oog hebben voor de klant
Oneindig geduld om de juiste lenzen te vinden voor je. Nu bij optemetrist ivm behandeling vervanglenzen.
Prettig contact, goede communicatie en professionele medewerkers.
Geen
Ik zou het persoonlijk fijner vinden om bij de verschillende bezoeken door 1 persoon geholpen te worden.
Dank voor u reactie, een reactie op uw tip; U mag hier altijd naar vragen, wij zullen dan de afspraak zo plannen dat u de collega krijgt die u wenst. zodat u altijd uw vaste ogen coach heeft. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Wel eerlijk hun mening zeggen wat voor bril staat, vooral als de klant het zelf niet zien kan zonder glazen