Termijnbetaling
De combinatie van gemoedelijkheid in de winkel en de expertise van de medewerkers is een schot in de roos
heel goed geholpen.
Bij vaststelling van maculagat snel een afspraak bij de huisarts en daarna volgende dag al bij de oogarts.
vriendelijk personeel. en help goed
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Geen gewoon doorgaan zo !👍👍👍
Wanneer een aankoop wordt gedaan waarbij schadeverzekering deze vergoed, moet men de klant niet adviseren ook nog te declareren bij de zorgverzekering.
Geen
Gescheiden afdeling mannen/vrouwen. En dan eventueel een afdeling unisex brillen
Geen
Afspraak maken ging snel wat tijd betrefd
Geen kritiek, maar ik verbaasde me erover dat de oogmeting bij onze zoon in rekening gebracht zou moeten worden wanneer we geen bril voor hem kochten. Dit hoorde ik bij het afrekenen van mijn eigen bril.De ogen van mijn zoon waren niet dusdanig slecht dat hij een bril nodig had.. dan hoeven we dus geen bril aan te schaffen, maar de rekening van de oogmeting zou wel verrekend worden.
weet ik niet