Afspraak maken om 17:00 uur, bevestiging per mail om 17:00 uur, aangekomen om 17:00 uur afspraak in de agenda bij de balie 16:30 uur...???
Een mailtje, na het maken van een afspraak. Dat voorkomt misverstanden.
Deskundige uitleg en deskundig onderzoek bij glasbol loslating.
De keuze voor beeldschermbrillen (via werkgever) is wel heel erg summier. Misschien een mogelijkheid om tegen bijbetaling een ander montuur te kiezen.
dank voor uw reactie, het assortiment beeldschermbrillen (via de werkgever) is inderdaad beperkt. Met sommige werkgevers hebben we aparte afspraken, want u voorstel is prima uitvoerbaar. Alleen moeten wel toestemming hebben van uw werkgever. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Mooie winkel, leuk en vriendelijk personeel. Ga zo door!
Het is gewoon goed!
Lijkt me niet nodig ik vind de service enzo allemaal top ga zo door !!
Onze eerste indruk is prima!
Erg fijne winkel, klantvriendelijk personeel en weten waar ze over praten. je voelt je serieus genomen en ook goed geholpen bij de dingen die je nodig hebt.
Zijn er niet.
Veel kennis, staan altijd klaar.
Kundige en vriendelijke mensen!
Bij binnenkomst voel je je gelijk op je gemak. De medewerkers zijn vriendelijk en adviseren op een goede manier. Ook de aftersales is erg goed.
goed is goed niet klagen
relatief duur
Gewoon goed!!