Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede begeleiding bij oogproblemen
Professoneel geholpen
Geen
Leuke mensen die je helpen. Echt medewerkers zoals je op een dorp verwacht.
Al jaren en jaren klant weet niet anders en als het goed bevalt blijf je gewoon klant
geen
Ga gewoon zo door!
Een zeer duur montuur met glazen gekocht en dan verwacht je dat alle service die ze geven gratis is maar tot mijn stomme verbazing moet ik bij een controle meting na 2 jaar wel daar € 30.- voor betalen waarvoor je dan een tegoedbon krijgt als je nieuwe glazen/bril koopt. Wanneer je geen andere glazen nodig hebt dan ben je die € 30.- dus gewoon kwijt. Dit was ik bij mijn vorige opticien Tempel in Ermelo niet gewend. Ik vindt dat de service gewoon gratis moet zijn als je zulke hoge prijzen vraag. Misschien dat ik mijn volgende bril toch elders ga kopen.
Dank voor uw reactie, ik denk dat hier sprake is van een mis communicatie, u had namelijk recht op een kosteloze oogmeting. Intern hebben we namelijk de afspraak dat elke bril verkoop is inclusief 3 jaar oogmeetcontroles. ik zal contact met u opnemen om dit op te lossen met u. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Heb ik niet
Altijd positieve ervaring gehad.
De winkel is te groot. Een aparte afdeling achterin voor mijn lenzencontrole geeft een gevoel van een Kliniek i.p.v. een optiek.
Er wordt serieus en goed met contactlenscontrole omgegaan. Zeer precies.
Soms zijn de wachttijden in de winkel behoorlijk lang als je alleen maar lenzen komt ophalen bijvoorbeeld.
Snel, vriendelijk en deskundig geholpen.