Volgens mij kan het niet beter.
Ik heb niet voor niets alles met een 10 beoordeeld. Raad het vaak aan bij kennissen en vrienden. Erg plezierige winkel. Moet er wel een eindje voor rijden vanaf Kampen, maar is zeker de moeite waard
geen
Geen!
brillenglazen waar de toplaag loslaat
dank voor u reactie, coatings zijn kwetsbare lagen op het glas. Wat ik u wil adviseren is om jaarlijks de bril even te laten beoordelen of er sprake is van slijtage of fabricage problemen. Mocht u na aanleiding van dit bericht nog vragen hebben HOOR of ZIE ik graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Soms moet je in de winkel te lang wachten.
Erg pretttig geholpen
klant vriendelijk en professioneel
Niets
Wachttijd
Het heeft heel lang geduurd voor de brillenglazen van de nieuwe bril van mijn dochter werden geleverd. Ik weet niet waar de fout lag.
Ik kan geen negatieve bedenken ze zijn zeer alert ze luisteren echt naar je en geven je goed advies. u zal zich misschien afvragen een klant in Hoorn maar ik ben altijd goed behandeld dat ik graag heen en weer rij.
Fantastische opticien , geen minpunten
N.v.t.
Sommige medewerkers (nieuwe) komen niet zeker over. Logisch, we moeten allemaal leren. Maar goed om over na te denken om ze dan iets langer met n professional mee te laten werken.
heb ik niet
professionele organisatie en medewerkers