Zie boven
Heel prettige winkel met veel kennis en klantvriendelijkheid.
Grote complimenten voor de service! Goede begeleiding gehad bij aankoop van een eerste, nieuwe bril. Ik had wat last van weerspiegelingen in mijn gezichtsveld, dit aangegeven en er werd al heel snel gebeld door meneer van Veen voor een oplossing. Ik ben zeer tevreden hoe alles is opgelost, ze gaan voor het beste!
Mn glazen zijn dikker dan ik had verwacht, een advies om deze te slijpen was welkom geweest. De mail met de melding was in de spambox beland, jammer dat men niet een app/sms stuurt
De laatste keer vond ik de kwaliteit te wensen over laten. Bril werd geleverd met een kleine beschadiging op het glas. Van meerdere mensen uit nabije omgeving negatieve verhalen gehoord over kwaliteit van glas.
dank voor u reactie, onze producten worden met de uiterste zorg geproduceerd, maar het zou kunnen dat we iets over het hoofd zien. Onze brillen moeten daarin tegen wel zonder schade worden geleverd, ik zal contact opnemen om negatieve verhalen te voorkomen. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Ga zo door
Staan altijd voor je klaar. Bij problemen kun je meteen langskomen! Veel vertrouwen in vakbekwaamheid van het personeel!
Misschien de volgende keer een tweede bakie koffie.;) ;)
geen
Goed, duidelijk, vriendelijk, vakkundig
Vroeger al met mijn ouders meegegaan . Geweldige service en superklantvriendelijk.
Ga zo door!
Hele goede service. Alles wordt opgelost tot dat het echt 100% is.
Meer voorlichting voor een newby in brillenland over voor/nadelen varifocus tov met meerdere brillen werken.
zou zo niks weten!
TOP
Henk van der Goot is voor mij/ons al 25 jaar (eerst in Barneveld) een TOPtometrist.
Service is persoonlijk en op maat, professionele hulp bij het uitzoeken van nieuw montuur.