Goed en snel geholpen
Luisteren en meedenken
Zeer prettige ervaring; kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid.
De eerste keer dat ik kwam om een afspraak te maken werd ik niet bekeken, personeel had het zo druk, ben ik de winkel maar weer uitgelopen. Een volgende keer was ik wel in beeld.
Geweldige service.
Geen onzin praatjes, goede controle en prettige benadering.
Geweldig ze nemen alle tijd voor, ga zo door Een heel te vrede klant
Super fijn en goed geholpen, fijn personeel! En daarbij goede service en goede prijs en kwaliteitverhouding.
Goede service van mensen die weten waar ze over praten. Ze overleggen goed met je over wat het beste voor je is, ze dringen je niets op.
Duidelijk, helder, luisteren naar je wensen en komen met een resultaat waar je wat mee kunt, vooral zien!
Een prima optiek waar met je mee gedacht wordt. Je wordt geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben Goede service
Altijd vriendelijke mensen. Zeer goede adviezen. Nemen alle tijd voor de klant.
we zijn gewoon tevreden!
Al jaren klant bij van Veen, heel erg tevreden. Kwaliteit is super en deskundig advies. Klachten worden altijd opgelost. Tot nog toe geen slechte ervaring mee gemaakt.
geen
geen, ik ben tevreden klant.
Korting als je lang klant bent. En met meer uit 1 gezin daar lenzen/brillen koopt. Of een x leuke actie