Prima, goed advies zeer goede oogmeting en goede service.
Correct, vriendelijk en persoonlijk
al jarenlang klant en niet voor niets. v Veen heeft maatwerk en dienstverlening hoog in het vaandel
uitstekend, een aanrader voor een ander
Oogmeting verliep erg goed, montuur afstellen was minder. (Bril stond scheef op mijn hoofd, pootjes ook scheef) na terugkomst in de winkel is dit goed herstelt.
Top!!
zijn precies weten waar ze het over hebben altijd een prettige ervaring
Goede service en advies
prima, deskundig, service, komen afspraken na
Wij hebben in ons gezin 3 'brildragers'. We hebben goede ervaringen met Optiek van Veen. Ook fijn om even te kunnen binnenlopen om een scheve bril weer recht te laten zetten. Personeel is altijd vriendelijk.
Correcte melding wanneer contactlens controle kan plaatsvinden. Klant wordt zonder lange wachttijd geholpen, door deskundig en vriendelijk personeel geholpen. Firma Van Veen beschikt over perfecte ondersteunende apparatuur voor oogcontrole. De behandelend medewerker is enorm deskundig en maakt gelet op de kwaliteit van het oog de maximale ondersteuning mogelijk. Veel hulpmiddelen (zoals lenzen) zijn op voorraad. Mocht bestelling nodig zijn dan is er een korte levertermijn. Bij binnenkomst wordt de klant daarover geïnformeerd. Ik kijk terug op ruim 25 jaar enorm positieve ervaring bij de firma Van Veen.
Zeer tevreden over de oogmeting, zorgvuldig en secuur. Duidelijk in communicatie.
Na jaren eindelijk de goede sterkte lenzen! De medewerkers weten waar ze over praten, zijn professioneel, geduldig en zeer meedenkend!
Altijd erg tevreden met mijn lenzen, goede service en vriendelijk personeel.
Het enige wat enige twijfel bij mij oproept is de meer dan stevige prijs voor de bril.
Netjes, vriendelijk en deskundig geholpen
Al jaren klant tot volle tevredenheid.
Uiterst deskunduge analyse van oogprobleem en fantastisch advies. Ik ben zeer tevreden over de conclusie en de geadviseerde oplossing in sterkte en type lenzen.
De ervaringen bij Optiek van Veen zijn altijd positief. Jullie zijn niet goedkoop, maar service en klantvriendelijkheid is dan ook altijd goed.
Kapotte bril gerepareerd plus nieuwe glazen
Al 30 jaar prima