Enige tijd geleden heb ik hier een recensie geschreven over mijn aankoop van een nieuwe bril. Deze werd destijds geleverd met een kleine beschadiging op het glas. Niet opvallend, maar wel vervelend. Mijn recensie was daarom wat negatief van toon. Bij deze wil ik dat graag recht zetten. Dhr. van Veen heeft contact opgenomen over de beschadiging en zei dat dit inderdaad niet kon, het glas moet perfect zijn, zonder beschadiging. Ik werd uitgenodigd om als het schikte langs te komen in de winkel en ze hebben daar kosteloos het glas vervangen voor een nieuwe. Goede service dus!
Vakkundig advies bij aanschaf contactlens. Duurde lang voordat we een juiste balans hadden met als uiteindelijke keuze 1 lens t.b.v. het lezen.
Van Veen Optiek denkt net zo lang mee totdat de klant en zijzelf tevreden zijn
Al jaren een trouwe klant naar volle tevredenheid!
goede service en wordt netjes op tijd gewerkt.
Prima service, leuk en goed personeel
Deskundige meeting en ook controle, goed briladvies. Al met al super!
Al jaren mijn vaste adres voor lenzen, zonnebrillen, gewone bril. En goede koffie๐.
Heel goede service en heel vriendelijk personeel!!
Uitgebreide oogmeting en diagnose stelling; en het aanmeten van een bril.
Goede vakkundige service. Vriendelijk personeel en duidelijk advies.
goede service en deskundige uitleg
Fijne ontvangst en hulp. Maar er werd mij geadviseerd een gezichtsveldonderzoek te doen en er werd niet verteld dat dit geld kostte. Er was gezegd dat opmerkingen er geld kostten en dat deze in mindering werden gebracht als je een bril kocht. Ik ging daar bij een gezichtsveldonderzoek ook van uit. Moest deze dus betalen, helaas wel ruim 60 euro...
Goede notie wordt er van je genomen en uiteindelijk krijg je de juiste oplossing aangereikt .
Ik ben al jaren onder controle voor contactlenzen bij optiek van Veen. De goede service en het gastvrije onthaal maakt dat ik hier iedere keer weer terugkom. Er wordt meegedacht in een passende oplossing.
Goede service en fijn personeel
Technisch goed bedrijf.
Vakkundig,correct,vriendelijk,goed dus,ik zou graag cotact willen met henrie v veen,0610363301 gr.Bertus v Zeeburg
Echt goede zaak.
Altijd even vriendelijk en nemen altijd de tijd. Als er nou 2 klanten staan te wachten of 7 klanten. Denken altijd met je mee en zorgen dat jende juiste keuze maakt. Eerlijk en behulpzaam
Uitstekende service
Vakkundig advies, zeer klantvriendelijk, een gemaakte fout in de factuur werd prima zonder discussie opgelost.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.