Mijn kinderen worden altijd geholpen met geduld en goed advies. We gaan ook altijd met een zeer tevreden gevoel weg
Medewerker is rustig en neemt de tijd voor een oogmeting. Ook bij de aankoop van een nieuwe bril geeft hij wel een mening maar er wordt niet opgedrongen.
Fijn en kundig personeel. Wordt prima geholpen. Thee of koffie staat altijd klaar.
Deskundige top service!
Mijn ervaring is dat ik deskundig word geholpen en er goed tijd voor je genomen word om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Hiernaast kan ik ook altijd genieten van een heerlijk bakkie koffie.
Beste Klant, dank u wel voor de positieve review, ik zou alleen graag van u leren om te weten hoe we totaal 5 (naast alle 10) kunnen verbeteren. Mogelijk is het goed om met elkaar in contact te komen om te weten hoe we u kunnen helpen duidelijkheid te geven in de prijzen, te meer omdat ook onze prijzen zijn te vergelijken met andere. Ik zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen Fijn u even gesproken te hebben, en dat ik u heb kunnen uitleggen dat de prijzen van de hoortoestellen even duur zijn, alleen de vergoeding die de zorgverzekering geeft verschillend is doordat de zorgverzekering de keuze heeft gemaakt geen zelfstandige op te nemen in het contract. Eventueel is dit op te vangen door een restitutie polis af te sluiten waardoor u als klant keuze hebt voor welke leverancier u gaat. Vanaf 2020 zullen we wel weer opgenomen worden in het contract.
Door een vervelend incident kampte onze zoon met hoofdpijn, er volgde een gedegen onderzoek bij Optiek van Veen, waarbij de betreffende medewerker de volgende dag nog belde omdat ze erover had nagedacht en nog een aantal aanvullende onderzoeken wilde doen. Heel erg correct en meedenkend dus!! Ook werd er alles op alles gezet om een goede bril te leveren, binnen 2 dagen, omdat we op vakantie zouden gaan. Al met al: meer dan tevreden.
Het team bij optiek Van Veen streeft er altijd naar om de wensen van de klant tot in de puntjes uit te voeren. Ze luisteren naar de klant en denken mee in het vinden van de perfecte oplossing, zonder commerciële bedoelingen.
zo wil je graag behandeld worden, medewerkers en werkomgeving stralen klasse uit. Vriendelijk en professioneel handelen. Medewerkers stralen werkplezier uit.
Bij een vraag of mailtje wordt er snel gereageerd.
Adequate behandeling, servicegericht, meedenkend, professioneel
Goede service, doorzoeken en meten tot de beste lens gevonden is op de goede sterkte.
Niels vindt het fijn om naar van Veen te gaan. Hij voelt zich op zijn gemak en zegt dat ze bij van Veen veel weten en goed kunnen helpen.
Je ogen worden deskundig opgemeten en er wordt ruim de tijd genomen om een passende bril/glazen voor je te vinden. Als er vragen zijn worden deze duidelijk beantwoord, ook via de mail.
Er wordt alle tijd genomen voor je vragen en het is prettig dat er met je wordt meegedacht.
zie hierboven
28/08 Nogmaals dank voor herziene reactie 31/07 Dank voor uw reactie, uw laatste reactie verbaast mij, maar mogelijk zie ik iets over het hoofd. Wij hebben namelijk alles gedaan om de minder valide te kunnen helpen. Te weten; eigen parkeerterrein achter de winkel, automatische deuren, en in 2016 hebben we zelfs de stoep laten aanpassen dat rolstoelen en scootmobiels makkelijk naar binnen kunnen. Ik zal proberen u telefonisch te bereiken om te kijken wat we in uw ogen kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Originele beoordeling
zie hierboven
Zeer goede analyse van de gezichtsproblemen. Conclusies niet na 1 keer getrokken maar gedegen onderzoek uitgevoerd. Status langere termijn wordt gebruikt om probleem gedegen te analyseren. Compliment!
Helpen je netjes en ook echt goed de oogmetingen zijn het zelfde als die ik in het ziekenhuis kreeg dus echt goed! Raad het iedereen daar heen te gaan
Prima zaak
Er wordt goed aandacht en voldoende tijd voor je genomen
Oogmeting + advies + aankoop + service heel goed verlopen.
Uitstekende service door gekwalificeerd personeel.
Eerste aankoop, tevreden, ook over de "aftersales".
goede dienstverlening en vriendelijk personeel
Bestelling naar wens uitgevoerd
Ik heb een super fijne bril met goede glazen. Denk wel dat de prijs aan de bovenkant zit, puntje van aandacht.