Er was een foutje gemaakt met de afspraak waardoor ik lang moest wachten. Normaal gaat het altijd goed.
Optimale combinatie van kennis, kunde en klantgerichtheid. Advies in de vorm van maatwerk.
Uit Duitsland kom ik nog naar jullie toe dus dat zegt genoeg lijkt me. Vriendelijk Duidelijk. Snel en goed advies
Uiterst positief
niets toe te voegen
twee keer een oogmeting gedaan en de nodige informatie gekregen, daarna mijn glazen aangepast binnen zeer korte tijd...
Klantvriendelijkheid, en doelgericht meedenken staan bovenaan !
Gastvrij en klantgericht...
Het is altijd moeilijk om de bril te vinden die bij je past, maar bij de keuze laat de opticien het toch aan je zelf over.
Fijn geholpen
Ervaring met bril en contactlenzen zeer goed. Toen ik problemen had met mijn lenzen en oogconditie heeft Optiek Van Veen mij zeer goed en met succes geholpen.
Zowel tijdens de oogmeting als tijdens het kiezen van een montuur zijn we prettig geholpen en kregen we goede adviezen. Deze mensen weten waar ze over praten en leven zich ook goed in de wens van de in.
Kundige en prettige medewerkers, goede producten, prettige optiekzaak.
Goed ik weet niet beter dat het altijd goed is en was .Dank .
goed advies bij controle contactlenzen. Tijd voor overleg en afstemming
Er wordt goed geluisterd en meegedacht met de klant. Men neemt er geen genoegen mee als het resultaat niet perfect is
Al jaren klant !goee service en vriendelijke mensen!
Goed en deskundig geholpen
Zoals al aangegeven: nette en prettige +deskundige benadering en behandeling.
Ik ben zeer goed geholpen zowel met droog controle en een montuur uitzoeken ook deze controle van de gehoor apparaten was byzonder goed had ze bijna nooit inde oren vanwege irritatie maar een kleine verandering van dopjes nu altijd inheb nu doekjes om schoon te maken iedere avond het gaat nu perfect dank voor alle hulp hartelijke groeten van Ria. van Asselt
alles naar wens
Wanneer ik bij Optiek van Veen kom, bij wie dan ook, dan wordt er geluisterd en goed geholpen. Zou niet graag bij de buren verderop willen komen, daar ren ik hard weg!
Prettig geholpen met duidelijke informatie