Professionele dienstverlening en vriendelijkheid
Meerdere metingen gehad, maar ik bleef klachten houden. Uiteindelijk wel steeds weer nieuwe glazen gekregen en uiteindelijk is het goed gekomen. Ik ven er heel blij mee. En de service is heel goed.
zeer correct en vakkundig geholpen door optometrist, doorverwezen naar oogarts. Bij het uitkiezen van de bril ook deskundig geholpen
Positief,soms overtrokken vriendelijk.
Prima ontvangst en voorlichting tot nu toe.
Al meer dan 50 jaar klant.
heb goede ervaring helaas is t iets te ver uit de buurt
n.v.t
Heel goed. Op al genoemde punten
IK heb nog nooit problemen gehad die niet opgelost konden worden.
Altijd prettig dat mijn ogen goed worden nagekeken, niet alleen of de sterkte vd lenzen nog klopt, maar ook mijn alge.ene ooggezondheid. Het is ook prettig overleggen en ik heb vertrouwen in de deskundigheid van mijn opticien
Deskundig personeel vriendelijk en behulpzaam.
had probleem met mijn contactlens zagen snel wat de oorzaak was. kon even tussen door gekeken worden of ik daarna wel de juiste in had.
Altijd goed en snel
deskundig personeel neemt alle tijd voor je blijven zoeken naar de juiste oplossing goede uitleg
Zie hier boven beantwoorde zin
Al jaren een vaste klant die heel tevreden is.
Mag altijd graag binnen lopen bij jullie. De mensen die er werken altijd even aardig en beleefd EN altijd alle tijd hebben! En zoeken hoe iets het beste opgelost kan worden. Ik ben zeer tevreden hoor!! Met vriendelijke groet, Karin
Zie boven
Heel fijn geholpen door mw. Stronkhorst. Zij heeft er echt verstand van. Wel problemen met het staande apparaat waar de metingen mee gedaan worden. Dat duurde ook even. Dit lag niet aan haar. Na hulp deed het weer. Voor de metingen, controle’s heb ik Henk. Een hele kundige fijne man! Vraag ook altijd naar hem.
!
evt
Erg plezierig en vakkundig consult gehad.