Aardig en professioneel personeel die uitstekende service geeft.
Ik vond de dame kundig en vriendelijk.
Was voor lenscontrôle , netjes op tijd en prima geholpen , zoals altijd !
Je wordt altijd goed en professioneel geholpen.
Ik ben goed geholpen en de controle duurde niet te lang. Wel moest ik een kwartier langer wachten, omdat een andere cliënt meer tijd in beslag nam dan gedacht.
professionele deskundige ervaring van oogopmeting
Persoonlijke deskundig advies
Met enorm veel geduld is er gezocht naar een oplossing, omdat ik mijn lenzen irritatie veroorzaakten. Men gaat door tot de klant 100% tevreden is!
Twee keer bij de optometrist Laura Draaisma geweest dankzij haar advies kon ik al vlot bij de oogarts terecht en heb al een afspraak om geopereerd aan staar te worden
Vriendelijke mensen, grote keuze . Minpunt: prijs
Ik ben al jaren klant en wordt altijd op een prettige manier geholpen. Degene die mijn oogmeting doet geeft mij het vertrouwen dat hij kundig is en luistert naar mijn ervaringen.
Het was ontspannen en een prettige sfeer
Perfect geholpen en klantvriendelijk
Jewordt er goed geholpen. De medewerkers zijn kundig en weten waar ze over praten. Ook zijn ze erg vriendelijk.
Correct en netjes behandeld
Ik kom al jaren en ben zeer tevreden. Lenscontrole, er wordt zeer nauwkeurig gekeken en mogelijkheden samen besproken.
Fijn dat er direct al wat brillen werden gezocht zodat je geen 20 brillen hoeft te passen. Wel verschillend wat betreft kennis vd medewerkers van zeer ervaren tot veel minder ervaren.
Ondanks dat het die middag heel erg was uitgelopen was er alle tijd om de oogmeting te houden. Geen gevoel van afraffelen, maar geduldig nog een keer terug of nog een keer verder . Duidelijke uitleg en advies.
Zie boven
Goed advies gekregen . Erg blij et mij bril en de service.
Dank voor u review, ik snap u reactie helemaal, dit is ook teleurstellend. Het is voor ons niet direct in te zien welke mailing de klant krijgt, mede omdat dit persoonlijke mailingen zijn. We gaan het wel voor u oplossen en zullen contact met u opnemen om dit recht te zetten. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Originele beoordeling
Goed advies gekregen . Alleen jammer dat ik de bril op heb gehaald en betaald, en net daarna een mailing per post kreeg dat je 10% korting kreeg op montuur erg jammer dat dit niet gezegd is
Goed en zeer professionele zorg voor de ogen en de mens erachter.
Naar mijn idee proffesioneel geholpen, zowel bij oogmeting als bij het orienteren en selecteren van bril.
Zoals boven vermeld