Ik werd prettig en voorkomend geholpen
Zeer goede aandacht en adviezen tijdens oogmeting en bril keuze.
Aardig personeelslid wat mij hielp
Mijn complimenten over de manier van helpen, meedenken, elkaar helpen, indien nodig, ik merk perfectionisme, veel kennis!! Kortom, dik tevreden
Voortreffelijke oogcontrole, waarvoor alle tijd werd genomen. Zeer goed advies bij brilkeuze. Kortom een zeer prettige ervaring.
Super tevreden met alles
Ze nemen de tijd en luisteren naar me.
Idem dito
Ik draag al 15 jaar lenzen en ben erg tevreden met de optiek. Het belangrijkste; de lenzen zijn comfortabel en ervaar hier geen problemen mee. De medewerkers in de optiek zijn uiterst professioneel, flexibel en klantvriendelijk
Ik zou het liever iets "normaler" zien. Niet iedereen wil het modernste van het modernste. Respecteer deze keuze ook.
Dank voor u reactie; spijtig te horen dat we u niet compleet goed hebben kunnen bedienen. Het is zeker niet ons doel uw keuze te beïnvloeden of u een kant op te duwen tegen uw zin, wel proberen we u alle mogelijkheden te laten zien en met u te bespreken. We zullen uw verbetertips zeker te harte nemen en bespreken in ons team. U als klant staat namelijk centraal, ik ga er wel vanuit dat de kijkoplossing voor u na tevredenheid is. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn HOREN of ZIEN we u graag. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
serieus ogen getest, goed advies voor het montuur. snelle levering.
Als klant ruim voldoende de tijd gekregen tijdens meting en tijdens het model bril uitzoeken. Deskundig personeel.
zie boven
Zeer vriendelijk personeel die alle tijd voor je neemt om de juiste bril voor je te zoeken. Lukt het de eerste keer niet dan lukt het de volgende keer misschien wel. Zonder dat je je bezwaard voelt. Helemaal top. Bedankt.
Ik ben prima geholpen door Henk (oogopmeting) en Steven (uitzoeken van een bril)
dit is nu al de derde afspraak op rij dat ik minstens 10 minuten (tot een half uur) te laat (tov de afspraak in de agenda) word behandeld. uiteraard gebrijp ik dat het eens kan voorkomen en daar heb ik dan ook geen moeite mee, maar op deze manier lijkt het meer van een structurelere aard zijn en dat baart mij zorgen. wanneer ik daadwerkelijk maar een half uurtje heb, zou ik toch willen dat als ik om 1530 een afpsraak heb, dan ook 1530 aan de beurt ben.
Dank voor uw reactie, via deze weg alvast mijn oprechte excuses. Dit is niet zoals we willen werken. Het kan zoals u schrijft, wel eens gebeuren, maar als het meerdere keren gebeurd begrijp ik dat je gaat twijfelen. Ik zal dit zeker onderzoeken en kijken wat hier niet juist gaat. Ik zal na het weekend contact met u opnemen. Nogmaals mijn excuses. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
De oogmeting was niet helemaal duidelijk, mijn dochter was wat onzeker. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt zodat er nog eens rustig gemeten kon worden. Fijn dat er niet 'zomaar' iets gedaan wordt, maar dat er weer opnieuw de tijd voor genomen werd. Ook werd er rustig en duidelijk aan mijn dochter uitgelegd hoe ze de lenzen in moet doen.
Goeie service
Gewoon top.winkel
Je word altijd goed geholpen. Er is goed klantencontact en ze proberen de afspraak altijd naar wens te laten verlopen.
Je word en willen je overal mee helpen. Staan altijd voor je klaar. Top service
Omdat de afspraak van degene waarmee ik afspraak had, uitliep, heeft een collega mij geholpen. Niets op aan te merken.
Prettig en vakkundig geholpen
Prima, vriendelijke personeel dat graag helpt en je vragen gerust nog een keer willen beantwoorden.
Tevreden