Wordt altijd vriendelijk geholpen. Professioneel en behulpzaam personeel. Al jaren lenzen van jullie en nu ook een zonnebril waar ik mee kan lezen en die ook nog eens mooi staat. Ik ben zeer tevreden!
goede controle en duidelijk over corona maatregelen
Speciaal uit Veenendaal naar Optiek Van Veen gekomen voor het laten aanmeten van een nieuwe bril. Er werd tijd genomen voor een goed advies. Er wordt goed omgegaan met de extra maatregelen rondom Corona. Ik voelde me in vertrouwde handen.
Bij Optiek van Veen word ik deskundig geholpen bij de oogmetingen en het uitkiezen van een nieuw montuur. De mensen zijn enthousiast en behulpzaam en geven een prima service!
Goede uitleg van de klacht en hoe op te lossen
Was prima .zoals altijd zeer tevreden .
deskundig, gezellig, in coronatijd maatregelen in acht nemen
zeer prettig en begripvol
Zeer deskundig en hulpvaardige medewerkers. We rijden minimaal 2x per jaar 45 km heen en weer 45 km terug om gebruik te maken van deze deskundige adviezen
Ik werd goed geholpen en het personeel was vriendelijk!
Zie boven
Zowel met de meting van mijn ogen als met het uitzoeken van een bril, ben ik erg goed geholpen. Een prima advies gekregen!
ik blijf klant naar volle tevredenheid
Je word deskundig en vriendelijk geholpen
Zie hierboven
Plezierig
Adequaat
Tegenwoordig kun je overal terecht voor je panklare aankopen, maar wil je gedegen advies en verwacht je service, dan zit je bij Optiek Van Veen goed. Een misschien wat ouderwets sentiment, maar wel een modern jasje.
Zit al jaren bij dit bedrijf en nooit klachten gehad over de dienstverlening. Laatste jaren draag ik contactlenzen. Heb wel het idee dat er altijd in verhouding weinig vloeistof bij zit. In het verleden kreeg je als service wat extra mee maar de laatste keren moesten we er apart voor betalen.
dank voor u positieve feedback, wat betreft de vloeistoffen garanderen we dat u voor een half jaar voldoende vloeistof heeft. Na het half jaar gaan en willen coulant zijn met wat u nodig heeft, en kijken we wanneer het volgende pakket nodig is. Daarnaast willen we graag maatwerk leveren, ook in de hoeveelheid vloeistof wat u nodig heeft. Kom graag in contact om te kijken waar het niet goed is gegaan, wij willen juist en zeker vaste klanten helpen bij het ZIEN, en daar hoort natuurlijk ook vloeistof bij. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Veel aandacht voor mijn vragen en oplossing gericht en veel eigen kennis.
Aandacht voor alles
Veel uitleg gekregen en er was alle tijd om vragen beantwoord te krijgen
Zorgvuldige oogmeting Oog voor wensen en behoeften klant Medewerker geeft ook advies / eigen mening Heldere informatievoorziening Fijn eindproducte
Deze optiek weet wat meten is en verleent goede service.
Ik ben al bijna 17 jaar klant van Van Veen en nog altijd super tevreden! Er is veel kennis, ervaring en de sfeer is gewoon gezellig.