Fijne service Altijd vriendelijk Top zaak
Heel goed geholpen, vriendelijk personeel. Gevoel dat je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt.
Ik hoef weinig uit te leggen. Mijn audicien kent mij al jaren.
Eigenlijk ben ik niet anders gewend. Mijn ogen en lenzen zijn ook dit keer weer zorgvuldig gecontroleerd. Vriendelijk en professioneel!
Professioneel, klantvriendelijk personeel. Goed advies. Was bij het ophalen van mijn lenzen, oogdruppels vergeten. Werden keurig thuis bezorgd! Uitstekende service.
Veel kennis en prettige behandeling. Goede service
Fijn geholpen! Deskundig advies. Kijk op welke modellen het meest geschikt zijn voor mijn gezicht. Ik ben heel blij met mijn nieuwe bril en zonnebril.
Prima service , vakkundig personeel. Ik heb varifocus lenzen Niet de makkelijkste Lens om aan te meten. Maar het is gelukt en mijn zicht is super zowel in de Verte als met lezen,
Uitstekend!
Snelle levering van contactlenzen.
Prima opticien. Denkt met klant mee en weet goed wat er bedoelt en wordt gevraagd. Top!
Ontzettend klantvriendelijk personeel en erg behulpzaam. Perfect!
Zowel met mijn bril als met mijn lenzen goede ervaringen: ze willen niet iets verkopen maar ze willen jou als klant helpen!
Was laat met afspreken controle. Kon direct terecht. Snelle levering nieuwe set lenzen
Net zo als ik hierboven beschreven heb.
Eigenlijk niet aan toe te voegen. Je word netjes en deskundig geholpen.
Personeel neemt de tijd en is kundig en behulpzaam. De oogmeting gelijk kunnen doen bij aanschaf monteur dus was er geen aparte afspraak nodig.
Zoals gebruikelijk keurig geholpen op een professionele manier. Ik. Wij zijn niet voor niets al jaren klant. Enige vervelende vind ik dat de multi vocale glazen liefst 40% duurder zijn dan 3 jaar geleden. Dat zet me wel aan het denken.
Volgende keer komen we terug!
prettige sfeer bij oogmeting, goede uitleg. voldoende informatie om een afgewogen beslissing te nemen.
Kundige begeleiding en advisering.
Ik ben op zich tevreden met jullie maar ik merk zelf wel dat er een aantal tussen lopen die zich meer voelen waardoor je niet echt heel vriendelijk wordt behandeld.
Tijd, aandacht en goede adviezen
klant gericht, gezellig heeft goede service.