Prima service en vriendelijke mensen
tevreden met mijn nieuwe bril
Prettig
Vriendelijk en deskundig
Anders kom ik toch al niet bijna 25 jaar.
Vriendelijk personeel en goede informatie en kwaliteit
Zoals altijd, prettige controle met goed advies door een deskundige optometrist.
Bij een tweede meting bleek dat er een fout bij de eerste meting was gemaakt, opgelost wie werkt kan fouten maken.
Tijdens mijn oogmeting en het uitzoeken van een bril werd ik goed geholpen en ze hadden alle tijd voor je.
Altijd goed bij de lenscontrole, wordt goed en professioneel geholpen.
Ik word super goed geholpen en ze geven mij super goed advies!
de glazen zijn veel te duur in verlijk met andere opticent
Beste klant, dank voor uw review, het spijt me te horen dat u het duur vind. Wij proberen voor elk budget de juiste kijk oplossing te vinden. Belangrijk is te weten wat de mogelijkheden van het product zijn en waar de waarde van het product in zit. Zoals ik het kan zien heeft u een glas gekozen, met veel mogelijkheden en een comfortabel leesbereik. Wat betreft de prijzen t.o.v. collega optiekbedrijven, zit er verschil in coatingen en keuzes van materialen en als laatste de slijpwijze. We willen u voorzien van de laatste kijk oplossingen, maar daarnaast ook de verschillen vertellen. Ik hoop dat u deze waarde ook ervaart, mochten we u daar meer over mogen vertellen HOREN of ZIEN we graag u reactie. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar personeel. Ruime, moderne en goed bereikbare winkel. Ruim assortiment in verschillende prijscategorieën. Innoverend concept dat met de tijd meegaat of zelfs vooruit loopt.
Vriendelijke winkel met veel kennis en kunde. Vriendelijke mensen die service en klanttevredenheid echt waar maken.
De optometrist is deskundig en weet dit goed over te brengen .
zie: boven
Kom er al jarenlang en de service is nog net zo fijn en betrouwbaar. Altijd aandacht voor de persoon achter de ogen.
Service Top
Zoals altijd weer een goede controle van mijn contactlenzen.
Ga zo door.
Goed geholpen, rustig bril kunnen uitzoeken. Complimenten voor Stefan! (Degene die mij hielp)
Word er fijn geholpen en geadviseerd
uitstekend geholpen zowel bij de oogmeting als ook bij de aankoop van het nieuwe montuur.
Zeer positief
Ik loop al jaren bij Optiek van Veen. Goede service en kwaliteit!