Niet anders dan anders: Uitstekend
Ik ken niet alle medewerkers maar de meesten zijn behupzaam en erg aardig en proffesioneel. Baliemedewerkers vind ik niet altijd vriendelijk.
Altijd goed
Grote deskundigheid, vriendelijk, goede nazorg. Kortom: van harte aanbevolen.
Duidelijke uitleg correcte behandeling
nvt
Uitstekend en ik heb nu de bril waar ik heel tevreden over ben. Dank je wel
Altijd goed geholpen
Mijn bestelling per post was verwisseld met die van een andere klant. Binnen 24 uur was de zaak geklaard. Zelf bracht ik het verkeerde postpakket terug naar Nunspeet. Inmiddels heeft een van uw medewerkers het verwisselde pakket persoonlijk opgehaald en naar de zaak gebracht. De fout werd zeer adequaat door uw medewerkers opgelost.
Probleem serieus genomen, extra tijd er voor genomen en advies ingewonnen van collega; top!!! Goede begeleiding.
Het personeel is klantvriendelijk, heeft verstand van zaken geven hoefde uitleg en denken met je mee
Beste Erik, dank voor je review en de cijfers, alleen beveel je me niet aan, is dat een vergissing of kan ik van iets leren. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Originele beoordeling
Goede en prettige dienstverlening
ze doen er alles aan om je lenzen/bril goed te krijgen.
altijd prima service, meestal geholpen door Lisa
goede ervaring
Mijn ervaring van 2 maanden geleden.. prima.. komen volgend jaar weer terug..
Beste klant, Dank voor uw reactie. Ik snap niet helemaal wat u bedoelt u geeft ons een 3, en verder positieve cijfers. Ik zal u proberen telefonisch te bereiken, maar alvast enige uitleg. We hebben u 17 sept geholpen met een orthoptisch onderzoek en hebben u inderdaad 1.5 maand later een mail gestuurd, hoe u deze heeft ervaren. Excuses dat we dit u ogen te laat hebben verstuurd, dit hadden we bewust gedaan omdat er soms niet alles direct is afgerond. In u geval was dat wel zo, en heeft er wat langer tussen gezeten. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Sta in de rij verplicht mondkapje klanten worden in de rij geholpen mondkapje af ze draaien zich om geen 1,5 meter . voelde me meer onveilig bij jullie in de winkel dan waar dan ook.
Beste Jaap en Ginie, dank voor jullie recensie. Spijtig om te horen dat jullie je niet veilig hebben gevoeld. Te meer omdat we alles in werk stellen voor maximale zorg en ruimte voor elkaar. We zullen onze klanten er op blijven wijzen ook verantwoordelijk te zijn voor elkaar. En de route in de winkel duidelijk communiceren. Want ook deze tijd moeten we samen doen. Ik hoop de volgende keer u weer een veilig gevoel te kunnen geven. Groet, Hendri van Veen
Altijd weer prettig geregeld
Zeer prettig en vriendelijke medewerkers . Profesioneel en vakbekwaam
Zowel mijn vrouw als ikzelf zijn goed geholpen en voorzien van professioneel advies. We wonen niet meer in de buurt maar rijden er graag een stukje voor.
Keurige mensen je word goed geholpen
Originele beoordeling
Keurige mensen je word goed geholpen
Zeer prettig.
Wat een energie word er gestoken in de juiste oplossing te vinden voor de juiste oplossing voor mijn ogen. Vakmanschap is hier van toepassing. Top zaak!