Vriendelijke ontvangst en professionele hulp bij de oogmeting en goed advies.
Zeer vakkundig en bekwaam. Toppers!!!
Ik ben al heel wat jaren klant bij Van Veen. Van Bril tot Lenzen, we hebben alles gezien :). Ook voor kids een kidsplan en daar ben ik ook erg blij mee. Je kunt altijd bij ze terecht.
Een fijne zaak met deskundig personeel.
Ondanks dat het corona tijd wordt je er goed en vriendelijk geholpen
De halfjaarlijkse contactlenscontrole ervaar ik altijd als een prettig bezoek. Je merkt echt dat je in goede handen bent. Vriendelijke en kundige mensen.
Een stagiair heeft me holpen, heeft alles keurig gedaan. Is ook erna gecontroleerd door collega.
Ik draag al 15 jaar lenzen via optiek van Veen. Service is flexibel en professioneel.
Persoonlijk
Heel Vriendelijk geholpen.En gaf eerlijk antwoord wat aanbevolen was.
Geen
Altijd goede zorg, deskundig advies en perfecte service.
Niks op aan merken een dikke 9
Super top!
Ik ben netjes geholpen, en duidelijke uitleg gekregen
Goede kwaliteit van producten.
nadat ik een oogmeting had gedaan heb ik getwijfeld of ik wel de juiste keuzes had gemaakt tijdens het onderzoek. verschillende keren kwamen er beelden voorbij die niet veel van elkaar verschillen. daarom heb ik opnieuw een meting aangevraagd. ik had juist op dat moment een aanbod via de post gekregen voor een ava meting. ik vind het heel prettig dat ik serieus genomen ben en voor deze tweede meting as zaterdag terecht kan. super!!!
Vooral eerlijk en deskundig
Klantvriendelijk . Wordt altijd perfect geholpen.
Word goed geluisterd en geen halve maatregelen genomen
Prima metingen, daarna goed advies. Service ook uitstekend. Alles loopt volgens afspraak en verwachting.
Ik wist wat ik wilde randloos, titanium. Daarin wat toch nog vrij veel keuze. Ook met beschaafde randjes, toch even geprobeerd, maar dat was 'm echt niet. Jongeman ( Stefan?) nam echt alle tijd, want het is toch een uitgave van meer dan een maandloon. Ophalen bij een ander, jongedame, die had wat moeite om de pootjes te stellen. na een week terug, toen bril bijgesteld door één van de oudere heren, zat in 1x wèl zoals ik het graag wilde, dat blijft een bewonderenswaardig ambacht. Multifocus had ik al, ook deze weer perfect. Kortom, het kost wat, maar dan heb je ook wat.
Alles ging perfect van afspraak maken tot lenzen thuis berzorgd.
goed inzicht in het zien van probleem en direkt handelen om naar ziekenhuis te gaan. anders had ik nu misschien niet meer kunnen zien. mensen bedankt