een prettige open houding van medewerkers, goed kunnen meedenken en zo nodig een stap verder meedenken
Goede ervaring, denken met klant mee en helpen te zoeken naar de juiste oplossing
Na 22 jaar was ik toe aan nieuwe harde contactlenzen. Omdat ik inmiddels de 50 ben gepasseerd en ik een bril nodig had voor het lezen, zijn het varifocus lenzen geworden. Ik ben uitstekend geholpen door Janninca den Hartog. Alleen perfect was goed genoeg. Ik heb tijdens de aanpassingsperiode een aantal keren andere lenzen gekregen tot het zicht voor veraf en voor dichtbij optimaal was. Petje af voor de vakkundigheid. Ik ben zeer tevreden.
Al zo'n 30 jaar klant en altijd goede service en deskundig advies.
Goed luisteren, samen de beste individuele oplossing vinden. Prettig persoonlijk contact.
Altijd vriendelijk geholpen
Prettig geholpen.
Netje aardig en goed geholpen!
Snel en goed geholpen. Goede service als er iets is. Duidelijke uitleg en afspraken.
Niet nodig. Alles staat in de vorige zin!
deskundig en ze nemen de tijd goede service
Mijn ervaringen zijn al veertig jaar alleen maar goed. Gewoon zelf gaan ervaren, zal men geen spijt van hebben!
Prettige begeleiding van het moment van oogmeting tot aan het pasklaar maken van de bril. Er werden voldoende alternatieven geboden om uit te kiezen
Vriendelijk geholpen, nemen mijn vragen serieus. Uiterst correct.
Mijn ervaring is dat er voldoende tijd wordt besteed aan de oogmeting en het de verdere afhandeling van het uitzoeken van de juiste glazen
Hier word je snel en accuraat geholpen door kundig personeel. En kijken verder dan de meeste andere opticiens. Proberen in oplossingen te denken. En bij spoed word je snel geholpen.
Goed geholpen. Zeer tevreden
Goed bedrijf en klant vriendelijk
prettig en betrouwbaar
zie boven....
Klantvriendelijk, snelle levering en service
Hier wordt de tijd voor je genomen. Fijne mensen. Goede service. Mijn lenzen worden zelfs thuisbezorgd. Ideaal
De medewerkers zijn vriendelijk en geven goed voorlichting over de opties die er zijn. En, ook heel belangrijk, de medewerkers geven goed advies over het montuur. Die moet namelijk bij je gezicht en je persoonlijkheid passen. Bij mij is dat al meerdere keren goed geslaagd.
Na 25 jaar nog steeds tevreden, anders kom je toch niet meer.
Mijn bril zit weer als nieuw. Keurig, precies en netjes afgesteld. En de lenzen in de brievenbus. Service........