n.v.t.
Zeer klantvriendelijk, zeer laagdrempelig bereikbaar via telefoon of e-mail. Fijn dat spullen ook per post bezorgd kunnen worden (daglenzen). Zeer deskundig en goede communicatie betreft opties en besparen van kosten.
Klant vriendelijk
De info over de verschillende glazen was even een beetje warrig, omdat er onder een muismatje (of zoiets) twee overzichtjes lagen, waarvan de een niet meer up to date was.
Wij zijjn super tevreden over uw personeel en de diensten die u aanbiedt. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en gezellig. Bovendien hebben wij geen klachten over de dienstverlening en waarderen wij het meedenken over de mogelijkheden vooral mbt onze zoon Kent van Dijk. In het verleden ivm zijn voetbalambities. En nu ivm zijn toekomstige beroepskeuze bij defensie.
Ik ben na de laatste ervaring zeker geen positieve klant meer. Er is een bril in bestelling vanaf 19 april, waarvan ik niets meer hoor. Ben er zelf nog niet achteraan gegaan, omdat ik vreselijk afgeknapt ben op de ervaringen van de laatste tijd. Als ik deze nieuwe bril ophaal en ik heb het geluk dat deze wel goed ingemeten is, heb ik bij elkaar met de voorgaande brillen 1400 euro in de kassa van van Veen laten verdwijnen. Dit staat in geen enkele verhouding meer. Ik verwacht reactie hierop.
Geachte mevrouw van Ree, Ik heb u response gelezen, ik heb ook gekeken naar de status van u bril en de communicatie hier omtrent. Graag zou ik met u willen spreken om te kijken waar het is misgegaan, om hiermee zaken op te lossen en van te leren. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
zeer correct en door tastend bij problemen en door verwijzing waar ze zelf de hand in nemen
niet
N.v.t.
N.v.t.
Zo dioorgaan!
Geen
zo door blijven gaan, en de klant centraal blijven stellen,niet te veel digitaliseren.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, ook vinden wij het prettig dat er de tijd voor wordt genomen om een en uit te leggen en aan te meten
Iedereen staat altijd hartelijk klaar om je te helpen. Niets is teveel gevraagd en er wordt altijd overal een oplossing voor gevonden.
er werd geluisterd naar wat je wilde en daarop doorgegaan
alleen maar positieve ervaringen
Ik zie nu goed en daar ben ik blij mee.