Prima ontvangst goed geadviseerd
super klantvriendelijk
Erg goed geholpen en een zeer snelle levering van de bril!
Zeer vriendelijk en professionele medewerkers.
geen
Correcte en deskundige begeleiding.
Geen
Zou niet weten
Geen
Ik ben heel prettig geholpen door een dame. Ik had wel een beetje een idee wat voor montuur ik wilde maar samen met de medewerker heb ik heel snel het juiste montuur gevonden. Ook alle metingen gingen vlug en professioneel. En de bril was de volgende dag al klaar! Wat een service!
Hele vriendelijke mensen. Ik ben er zelf al jaren klant en onze dochter moest nu een bril. Daarom meteen naar Van Slooten gegaan. Ook geen andere zaken bezocht: de kwaliteit van de brillen is goed, je wordt er vriendelijk en professioneel geholpen en ook word je goed geadviseerd. Kortom: geen op-/aanmerkingen over Van Slooten!
Vriendelijk personeel,. Hoeft nooit lang te wachten en super goede service
?
Klantvriendelijk en professioneel
Korte lijnen. Snel beschikbaar. Gaan voor de 100 %
Denkt goed mee met een top service
Vlotte deskundige hulp en niet opdringerig