Ik ben al jaren zeer tevreden klant van 'Van Slooten', deskundig advies met oog voor de klant.
Goede adviezen over uitzoeken van een bril
1e ervaring en gevoel was direct goed. Netjes geholpen en ook begrip wat ik wilde. Bij binnenkomst ook direct herkenning waarvoor je komt.
Leuk personeel. Ze nemen alle tijd voor je En goede adviezen krijg je.
Mooie nieuwe zonnebril op sterkte gekocht.
Prima advies gekregen voor aanmeten multifocale glazen. Geduldig en grondig gemeten. Inclusief oogdruk meting.
Ons gezin bestaat uit vijf brildragende personen en alle brillen komen hier vandaan! Heb je ergens anders een bril gezien die toevallig net even niet bij van Slooten in de winkel ligt dan bestellen ze die gewoon.
Prima en vlot geholpen bij oogonderzoek. Kwaliteit in brillen en prima hulp bij uitzoeken glazen
Zeeg tevreden
Goede service en kundig personeel
Heel vriendelijk, kundig. Goed advies gekregen!
Je wordt vriendelijk en adequaat geholpen. Oogmeting en uitzoeken andere bril verloopt rustig en zonder tijdsdruk.
De stap naar lenzen of een bril is een hele grote maar door de goede/prettige uitleg en begeleiding van Barbara viel het allemaal best mee
Mijn ervaring is zeer positief.
Ik wordt zeer goed geholpen. Zeer tevreden
Niets is teveel, proffessioneel, bij de tijd, mooie collectie en correcte behandeling. Men neemt echt nog de tijd voor je. Zeer zeker aan te bevelen!
geen
goede service en klantvriendelijk. goed advies.
Niets
Eerlijk, snel en klantvriendelijk.
Doekje, juist voor gebruik bij nieuwe bril en zonnebril zitten er niet bij ? Vergeten?
Prettige zaak en een warme uitstraling.Altijd wordt je vriendelijk geholpen en een goed advies geven ze.