Hier 4 brildragers die allemaal super tevreden zijn! Goede service en advies.
Prettig geholpen op een professionele manier.
Heel netjes geholpen goed advies
Bij van Slooten Joure ziet men de mens achter de klant. Geduld, eerlijk zijn, nooit het gevoel geven dat jouw vraag er niet toe doet. mijn aanbeveling krijgt men zeker!
Goede service en mensen die hun vak verstaan. Helemaal te vreden.
Alle tijd, zeer nauwkeurig, zeer vriendelijk.
Vanaf het eerste moment dat ik in de winkel kwam prettig geholpen. Ook de keren daarna met meten en bril uitzoeken fijn verlopen.
ik wordt erg god geholpen bij herstel of een nieuwe bril
goede service en snelle afhandeling
Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zijn eerlijk in hun beoordeling of het wel nodig is om een andere bril te nemen. Erg vriendelijk in omgang.
zie bovenstaand verhaal
Personeel kent me, goede adviezen!
Goede service!!
ik ben altijd, en mijn man ook, direct, na een telefoontje geholpen, dit tot grote tevredenheid.
Voor een nieuwe bril ,alles was perfekt
Fijne service
Prettige sfeer tijdens oogmeting en uitzoeken nieuw montuur met goed advies
altijd prima
Een goed advies om nieuwe glazen te nemen. Lezen is weer fijn.
goed en goede service
Ik ben prima geholpen
Al jaren vaste klant. Fijne medewerkers die je bij naam kennen, goede toelichting en begeleiding.
Uitstekend!
zeer correct met verstand van zaken
Deskundig en vriendelijk geholpen