Er wordt ruim de tijd voor je genomen wanneer je een nieuwe bril,oogmeting nodig hebt. Zeer klantvriendelijk personeel
Een prettige en rustige sfeer. Deskundige metingen en advies.
prima service
Aangenaam verrast door de professionaliteit van de medewerker
n.v.t.
Ervaring met dochter dan 13 voor oogmeting. Vriendelijk en behulpzaam personeel, vlotte service.
Snelle deskundige hulp
geen
Ik houd er niet van om een 10 te geven en blijf dus 'steken' op 9. Fantastisch het contact, advies en hulpverlening. Én de korte tijd in het klaarmaken van de bril !
Ik vond het super dat ik de monturen mee kon krijgen om thuis te bekijken. Vanwege mijn "hoge"sterkte kan ik in een spiegel niets zien. Thuis kon ik mezelf fotograferen en zo de monturen beoordelen. Jammer vind ik wel dat er weinig smalle monturen zijn om uit te kiezen, maar ben nu zeer blij met de bril die ik heb gekozen.
Ik kom er al van af kleins af aan met mijn vader. Het personeel is altijd vriendelijk, en ze weten aan de telefoon al wie je bent. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat het team stabiel is, en niet voortdurend nieuwe gezichten heeft. Bedankt dat ik klant mag zijn bij jullie!
geen
Geen
Zou het zo niet weten.
zoals boven aangegeven. Klantvriendelijk, Professioneel, Snelle service
zou t niet weten eigenlijk was 10 punten ook wel van toepassing maar dat is wat overdreven
ik zou het niet weten