We werd mij eerlijk verteld dat ik naar het ziekenhuis moest voor een oogopmeting. Daarna een snelle service en hele nette medewerkers!
Zeer vriendelijk, deskundig personeel.
Zeer vlotte en goed bediening en serieuze oog meting
Eerlijke informatie! Maar 1 glas vervangen! Glas is besteld en toen het binnen was per mail een afspraak gemaakt. Je kunt wachten, ongeveer een half uurtje, intussen even winkelen, totdat de bril met het nieuwe glas klaar is. Vond dit erg fijn, je hoeft de bril niet te missen! TOP!!
Sa mar troch gean
Bovenstaande zegt genoeg!! Ben een tevreden klant, zeer tevreden.
Klantvriendelijk en professioneel team. Ben zeer tevreden.
Ga zo door.
Zeer tevreden en prima medewerkers zowel Joure als Akkrum
Ben al vanaf mijn jeugd bij jullie(vanaf 8 jaar), eerst bij Mol en dat werd later van Slooten. Dienstverlening is goed en aangezien ik niet zonder bril kan is dit voor mij zeer belangrijk
Super service
Vervanging van glazen na garantieperiode.
Wordt daar heel goed geholpen
Ga zo door
Al jaren klant en altijd heel professioneel geholpen met behulp van het personeel eerlijk en oprecht
Geen.
geen
Kundige jonge dame die me door heeft gemeten.
Heel plezierig geholpen ook voor het bijbestellen van extra monturen veel waardering.