Akties beter afstemmen en keuzes binnen de akties. Bv aktie korting op monturen, alleen als een gehele bril wordt gekocht. Zou ook los mogelijk moeten zijn.
Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en hulp, duidelijke uitleg.
informatie over levertijden onderdelen, zou ongeveer 1 week duren, maar duurt nu al meer dan 2 weken.
ik kan niets anders schrijven dan helemaalprima
Altijd goeie service, vriendelijk team
klantvriendelijk, alle tijd. goede uitleg nauwkeurig. heb de bril net een week moet nog even wennen zo net weer terug geweest bril zakte teveel ze hebben er nieuwe neusvleugels op gezet. kijken hoe het nu gaat.
n .v .t .
Zo doorgaan.
Na 1 dag kon ik mijn bril al komen afhalen, dat is nog eens service!
Geen
Prima geholpen bij aanmeten nieuwe bril nov 2016
Geen Op of aanmerkingen. Gewoon goed!! Leuk en ervaren personeel! Zeer tevreden!
Er mag best eens even een stilte vallen tijdens het passen en afrekenen enz.
Fijne medewerkers, deskundigheid en eerlijke mening bij brilkeuze!
positief goed advies gevraagd of we ook wilden komen toen de vertegenwoordiger er was met veel keus in tienerbrillen echt geweldig. en al met een week klaar top
Geen
Net