Vriendelijke ontvangst, goede informatie en snelle aflevering.
Deze opticien neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Prijzen zijn ook prima!
Ik krijg goeie hulp en als mijn bril kapot is wordt ik goed gehopen
Kundig en altijd vriendelijk! Service hoog in het vaandel Fijne mooie winkel met volop keus in assortiment
rustig de tijd voor de goede sterkte voor de ogen.
Zeer goede opticien, fijn personeel en professioneel advies. Veel keuze en goede uitleg. Geeft elke keer een goed gevoel om hier binnen te stappen. Ga zo door!
het is een fijn bedrijf
Altijd top zorg en service!
In verband met teruglopend zicht, met name bij autorijden werd mij geadviseerd een nieuwe oogmeting te laten doen omdat de bestaande glazen al ruim 11 jaar oud waren ! Daarnaast bleken de glazen dof geworden door de slijtage als gevolg van het jarenlang poetsen van de bril. Het resultaat is uitstekend te noemen met een compleet nieuw zicht (op de weg) !
Netjes geholpen nette zaak een aanrader
Heel goed geholpen en snelle levering...
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Duidelijke uitleg bij het opmeten van mijn ogen en over het soort glazen en de keuze daarin. Goede naservice.
…
Helemaal tevreden
Er wordt goed meegedacht met wensen en ideeën van de klant.
Prima service!
I.v.m. problemen met mijn oude bril een nieuwe ( Titanium) bril uitgezocht. Ondanks de vakantietijd toch binnen 3 werkdagen klaar. Super.
Mijn montuur van 3 jaar oud wordt opnieuw geleverd binnen 2 dagen.
Van Slooten opticiens. Deskundig personeel. Goede service, nemen alle tijd, bovenal uitermate vriendelijke hulp.
Uitstekend geholpen!
Goede en professionele afhandeling van het samenstellen en leveren van een nieuwe bril.
Kom al jaren bij van slooten en heb alleen maar goeie ervaringen mee.
Flexibel en denken met je mee