levertijd glazen glazen duurt langer en dan zit er meestal ook nog een weekend tussen, dus dan zit je zo meerdere dagen zonder bril
ga zo door !!!
Prima opticiens
Klantgericht, deskundig en altijd behulpzaam.
Ik zou het niet weten.
Geen.
nvt
n.v.t.
Heel correct, deskundig en snel
Snelle en vakkundige benadering!!
Nvt
Sinds langere tijd ben ik klant van Van Slooten Opticiens in Akkrum. mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Wat opvalt is de klantvriendelijkheid, kennis van zaken en het enorme geduld van het personeel, men neemt echt de tijd voor de klant; een enorme verademing vergeleken met de opticien-ketens! Kortom, ik kom hier graag!
snelle service
Geen.