goede informatie, paar brillen even mee naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Bril de volgende dag al klaar!
Super goed geholpen door Sybrig! De bril was een dag na de oogmeting al klaar! Sneller kan gewoon niet:-) De bril bevalt goed. Dit is de eerste bril die ik via Van Slooten kocht, dus over de kwaliteit kan ik nog weinig zeggen, maar ik ga er vanuit dat die op de lange termijn ook prima is.
Misschien iets meer kinder modellen zodat je iets meer keuze hebt.
In fijne ongedwongen sfeer ogen laten meten en bril uitgezocht.
n.v.t.
Fijn dat het allemaal zo snel kon. Vriendelijk personeel goed te woord gestaan.
Geen
Zeer positieve kwalitatieve benadering
Twee keer per jaar aanbieding doen, bv 2e (zonne)bril gratis. Of glazen voor de helft. Of iets met contactlenzen
geen
Prima tevreden en snelle levering
jullie moesten nog op het geld wacht van me bewindvoering maar jullie maakte wel gelijk alles klaar
?
Leechein 2 A