geen
Klantvriendelijk en persoonlijke benadering
Nvt
Geen
Heel plezierig om te merken dat men weet wie je bent, waar je voor komt en advies weet te onderbouwen!
groter assortiment qua brillen en eventueel het thuis uit proberen
prijs (vrij duur)
Tot nu toe geen.
klantvriendelijk, goede service, professioneel.
geen, heel erg positieve ervaring met van Slooten
De tijd nemen voor de oogmeting, en een 2e meting op een ander tijdstip van de dag. Meenemen van eerdere persoonlijke ervaringen.
Na een eenmalig aankoop van een bril bij de concurrent HA heeft Dhr. van Slooten mijn montuur zo aangepast ( neusvleugeltjes gemonteerd) dat het nu weer goed zit. Concurrent nam daar niet de moeite voor. Voor mij nooit weer iemand anders.
ik ben altijd leuk geholpen en klachten worden vlot verholpen . dus geen klachten
klantvriendelijk, smaak, kennis van zaken, professioneel, service
geen
Prettig om terug te zijn...
Heb mijn bril daar weg. Service is super. Ik ben er heel blij mee.
Leechein 2 A
8491CL Akkrum