Zou niks kunnen bedenken!
Geen.
Meedenkend! Snelle service en in mijn ogen professioneel advies! Vriendelijk!
Bril was kapot kon zelfs buiten openingstijg terecht als dat nodig zou zijn. Alles zeer snel geregeld.
Misschier iets groter assortiment. ...maar brillen werden uit joure gehaald of besteld. ....goede service
Prettige sfeer. Wij zijn een gezin met 4 brildragers en dragen allemaal een bril van van Slooten. We zijn erg tevreden over de service en ervaren het als prettig dat we altijd lang kunnen komen met vragen en kleine ongemakken.
Vriendelijk duidelijke uitleg Komt goed over .
Goed advies en snel geleverd.
Al jaren wordt ik zeer professioneel en klantvriendelijk behandeld en wat is er mooier dan in eigen dorp dit kunnen doen
goede hulp en informatie.
prettig
geen
Een klantvriendelijke en gastvrije winkel, met vriendelijke eigenaar en personeel. De binnenkomst van de winkel tref ik een knusse en gezellige zaak aan.
Ik zou het zo niet kunnen bedenken.
goede advies en leuke mensen.
Uitbreiding zonnebrillen assortiment?
Hulpvaardig, alle tijd voor je.
geen
zeer klantvriendelijk, uitstekende service, medewerkers zeer kundig
Leechein 2 A
8491CL Akkrum