Van Slooten medewerkers zijn betrokken en proffesioneel en nemen meer dan voldoende tijd om advies gegeven en een optimale meting - ook meer gecompliseerde situaties worden perfect opgelost. Dank jullie wel!!
Ik werd zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij de aankoop van een leesbril.
Na oogmeting een nieuwe bril uitgezocht. Martijn heeft me geholpen met het uitzoeken. Hik heeft een hele goede kijk op de vorm van het gezicht, de pasvorm van de bril en de smaak van de klant. Na een week gebruik, de bril nog wat bijgesteld omdat ik het gevoel had dat ik de bril op de boor makkelijk kon verliezen. Bril zit nu lekker stevig, terwijl ik de bril nauwelijks voel. het last but nog least: Ik zit alles weer scherp. Zowel veraf als bij het lezen.
Persoonlijke service, perfectie, leuk assortie brillen. Klantvriendelijk
Wat een top winkel. Hier zie je weer wat kennis van je vak in combinatie met klantgericht denken voor je kan doen. Het begint met luisteren naar je vraag. Dan adviseren en voorstellen. Zodat je geholpen bent als je de winkel weer verlaat.
Het is een hele prettige zaak. Mensen hebben de tijd, zijn vriendelijk. Ja, eigenlijk zoals je gewoon behandeld wilt worden. Professioneel en rustig.
Dikke prima
Vriendelijk en behulpzaam
Belangrijk dat we deze winkel in het dorp hebben en houden
Klantvriendelijk, kwaliteit en goede service!
Deskundig, vriendelijk, neemt alle tijd.
Super service!
Een goede service.
Vriendelijk en goed geholpen.
Klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer snelle levering van producten.
Heel prettig en deskundig!
Het adres voor een nieuwe bril!
Zeer prettige manier van adviseren en kundig personeel!
Persoonlijk advies en behandeling is prima
Persoonlijke benadering. De medewerkers denken mee in oplossingen en geven eerlijk advies. Als er iets is kun je altijd even binnenlopen. Zeker fijn voor kinderen. Goede service en ruime keus in kindermonturen.
Deskundig advies bij het aanmeten van brillen en contactlenzen en goede service.
Vakbekwame en aardige mensen en nette winkel
Je wordt er vriendelijk en goed geholpen. Denken met je mee
Prima advies, kwaliteit en service
Mijn oude bril was gebroken, deze werd gelijmd, zodat ik mijn bril in ieder geval weer kon gebruiken. Twee dagen later een oogmeting gedaan en een week later was mijn nieuwe bril gereeed.
Leechein 2 A
8491CL Akkrum