Mooi bedrijf met een topservice!
Het doorsturen duurde lang. Men neemt de tijd en heeft aandacht voor je.
De opticien controleerde eerst of het brilrecept van de oogarts klopte. dit was in orde. Vervolgens werden de voor-en nadelen van de verschillende glazen uitgelegd en had ik genoeg keuze in de monturen. Ik mocht een aantal monturen mee naar huis nemen om thuis nog te laten beoordelen. De bril bevalt uitstekend.
Onze zoon mocht zijn eigen glazen op maat maken. Wat super interessant! Leuk om een kijkje in de 'keuken' te nemen. Meedenkend, correct en goede service.
Altijd goed geholpen en prima advies. Doen moeite om een goed montuur dat bij je past te zoeken. Service is altijd goed.
Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen, dat is heel aangenaam.
snel geholpen goed advies om naar de oogkliniek te gaan .daar ook snel geholpen.blij dat we deze opticien in akkrum hebben.
Kundig, vriendelijk, vlot
Goede service, opgehaald en gebracht vanwege kapotte bril en zelf niet meer naar de opticien kunnen komen.
Heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden van coating, vriendelijke bediening
Mijn ervaring is, dat er met zorg een goede oogmeting wordt gedaan!
Klantvriendelijk en goede service
Snel een afspraak, fijn contact
Duidelijke informatie.
Bij Martijn kunnen we altijd terecht! Deskundig, snel en klantgericht.
vriendelijk, deskundig en goede nazorg
Goede service, vriendelijke mensen, goed advies.
Ik kom er al 43 jaar. Je wordt altijd goed geholpen. Ze denken met je mee. De service is geweldig.
Hier kun je rekenenen op alle aandacht, goede adviezen en veel professionaliteit. Mooie zaak met veel keuze en uitstekende opticiens.
Ik ben sinds 20 jaar een zeer tevreden klant bij van Slooten Opticiens. Onlangs heb ik een nieuwe bril naast mijn contactlenzen aangeschaft. Ik werd vriendelijk en met aandacht geholpen. Ik heb vertrouwen in hun deskundigheid door goede uitleg bij oogmeting en keuzes die ik kon maken.
Ik kom hier sinds ik voor het eerst een bril nodig had. Ik vindt de service super fijn. Ik kom naar de winkel ik zeg wat ik wil (bijvoorbeeld lenzen) en dan wordt er gezegd wat er moet gebeuren, en een tijdje later heb ik wat ik nodig heb
Al jaren klant bij opticien van Slooten. Altijd professioneel en vriendelijk
Snelle levering
Snel en professioneel geholpen