Deskundig, meedenkend en gewoon een top Opticien
Heel veel soorten lenzen geprobeerd, altijd met veel geduld geholpen. Een hele fijne en professionele zaak.
Vriendelijk, kundig en professioneel. Neemt echt de tijd voor service en advies .
Als je al in de winkel binnenkomt voel je gelijk op je gemak. Mooie nette winkel. Voelt als welkom. Je wordt vriendelijk direct geholpen, ze komt haar afspraken na, behulpzaam en neem tijd om eea te vertellen, geeft advies over brillen en lenzen. Mijn ervaring is gewoon top! En perfect.
Problemlos
Top zaak en uitmuntende service!
Super vriendelijk service, super mooie brillen en super kwaliteit
Vriendelijk en bekwaam geholpen
Opticien is geduldig en neemt de tijd voor je.
Voor het eerst een bril…… maar iedereen zegt dat de bril mij prima staat, dus ik ben tevreden !
Er wordt kundig gehandeld, met je mee gedacht, en ruim de tijd voor je gemaakt.
100 % tevreden en een helder zicht !
er werd heel rustig de tijd genomen bij de oogtest en ook bij het uitzoeken van de bril en glazen kreeg ik heel goed advies ben super blij met mijn bril ik zou jullie aan iedereen aanbevelen ga zo door
Op uiterst vriendelijke wijze wordt men geholpen en er wordt goed geadviseerd bij het uitzoeken van het juiste montuur. Dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Geen moment krijgt men het gevoel dat dat je iets wordt aangesmeerd. Men neemt echt alle tijd voor de klant en de keuze van verschillende monturen is enorm.. Met andere woorden, wij kunnen geen enkele reden bedenken, waarom wij voor de keuze van een bril voor een andere optiek winkel zouden kiezen.
Ik kom er al vanaf dag 1 en ben vaste klant. De aandacht die Turkan aan je besteed doet ze tot in de puntjes. Niets is haar teveel! Ik raad iedereen aan om daar hun ogen te laten testen en een superleuke bril uit te zoeken die ze daar in haar collectie heeft . Altijd een probleem gehad om mijn contactlenzen in en uit te doen en ik mocht elke dag wanneer ze maar open was komen om dat samen te gaan oefenen met haar. En nu gaat het probleemloos! Dus ben superblij met mijn opticien Turkan ! Liefs van een tevreden klant!
Zoals zovelen, shop ik overal en nergens, maar niet als het om mijn nieuwe bril gaat. Ik kom er al vanaf het begin en inmiddels heb ik een collectie brillen. Ok, geen goedkope hobby, maar mijn brillen werden gaandeweg een verlengstuk van mijn outfit en mijn persoonlijkheid. Ik heb Türkan leren kennen als een echt gepassioneerde opticien en ze zoekt net zo lang tot we DE bril hebben gevonden. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan kom ik na een tijdje gewoon terug. Dat mijn ogen onlangs uitgebreid zijn getest met geavanceerde apparatuur, vind ik ook een pre. Het is voor mij een ideale combinatie: betrokkenheid, deskundigheid, snelle levering, eerlijkheid, de tijd nemend en oog voor ogen ;-)
Ik kwam voor lenzen en het was even een uitzoekwerk welke de juiste waren qua sterkte. Maar zo fijn. Want nu heb ik ze op de juiste maat en juiste sterkte. Blij mee. Ik wil ook graag een bril erbij en die ga ik zeker ook bij hen aanschaffen.
Mw van Rijt neem alle tijd voor haar klanten. Geeft goede uitleg en is zeer klantvriendelijk.
Turcan heeft oprechte belangstelling voor haar klanten, maakt duidelijk verschil met andere ketens/ opticien winkels. Ze is pas tevreden als klant dat ook is. Zie je bijna nergens meer.
Superfijne optiek. Hier staan klantvriendelijkheid,service en kwaliteit nog op de eerste plaats. Optometrisch onderzoek is qua kennis en apparatuur beter dan in de meeste ziekenhuizen.
Ze moeten overal zo zijn
Deskundig personeel. Ruime keus in bijzondere monturen.
Oude Kustlijn 103
2496SK Den haag