Ga zo door
geen!!!!!! Alles zo houden
De vriendelijke ontvangst en de expertise van mevr. van der Rijt zijn opvallend. Je krijgt professionele adviezen en een prima begeleiding bij het uitkiezen van een nieuwe bril. Een zaak waar ik graag terug kom.
Zeer tevreden over oogmeting en advies van de bril.
Erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Nu nog wennen aan het dragen van een bril ;-)
Wij werden heel persoonlijk, uitermate vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij kunnen Van Rijt optiek van harte aanbevelen
Klantvriendelijk en professioneel
Geen idee
Voor mijn dochter een bril uitgezocht en oogmeting gedaan. Het is haar eerste bril, dus best wel even bezig geweest in de winkel. Heel netjes geholpen en ze neemt ruim de tijd voor iedere klant, heel professioneel. Wij zijn heel tevreden in alle opzichten.
Bijzonder vriendelijk tegemoetgetreden. Er wordt alle tijd uitgetrokken om tot een goed resultaat te komen.
Mijn kleindochter heeft der bril als eerste genomen ze was super blij. Daarna ik zelf en ik ben ook super blij😀 Super geholpen
De eigenaresse is zeer kundig en geduldig. Ze gaat door tot er een optimaal resultaat is. Ze is zeer vindingrijk en onderzoekt alle opties. Ik ben erg tevreden
Zeer vriendelijk. Veeltijd en aandacht. Uitstekende service
Heb vorige week mijn 2e bril bij Van Rijt optiek gekocht! Ben erg tevreden, wordt erg vriendelijk behandeld en goeie service. Een aanrader!
Heel klantvriendelijk, goed advies en veel geduld voor ons dochtertje, die eigenlijk haar oude brilletje niet wilde af staan. Als we langs komen is het geen probleem om even haar pootjes weer wat bij te stellen. En ze loopt altijd met schone glazen weer naar buiten!! Ook mijn man werd heel vriendelijk en goed geholpen.
Er wordt zoveel tijd in gestoken als nodig is om te zorgen dat de lenzen perfect zitten!
Geen
Fantastisch !!!!! Kan er geen ander woord voor gebruiken .
Goede service bij oogmeting en aankoop van twee brillen.
Oude Kustlijn 103
2496SK Den haag