Ik ben al bij veel verschillende opticiens geweest en ben erg tevreden. Goede en snelle service. Vriendelijk en kundig geholpen.
Ik ben wederom uitstekend geholpen!
Van Rijt Optiek heeft een goede service. Vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de goede glazen die voor alle doeleinde bruikbaar zijn
Recentelijk voor een computerbril geweest. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Snelle levering van mijn bril en de prijs viel ook reuze mee!! Zeker een aanrader.
Deskundige en vriendelijke service . Neemt rustig de tijd.
Ze heeft een goed en gedegen oogonderzoek gedaan! Heb een goede bril, veel plezier van!
Je wordt heel goed geholpen en je voelt je geen nummer. Ze is heel aandachtig en servicegericht.
Bij de lenscontrole en het aanmeten van nieuwe lenzen ben ik zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
Ik beveel Van Rijt Optiek zeker aan mensen die ook niet in ypenburg wonen. Turkan is een zeer vakkundig en geeft je een eerlijk advies.
Mijn ervaring met Van Rijt Optiek is dat zowel de benadering, vakkundigheid en het advies erg positief is. Een aanwinst in de wijk Ypenburg en een absolute aanrader voor diegenen die een Optiek zoeken.
Deskundig en met passie. Een montuur-advies waarbij ik geen moment twijfel ervoer. Blij met Van Rijt Optiek, waar service nog verleend wordt met een gemeende glimlach.
ik ben super geholpen door de zeer terzake kundige eigenaresse. Een echte aanrader als je goed geholpen wil worden.
Zie bovenstaand, er wordt zeer goed de tijd genomen om het beste voor de klant eruit te halen. Zeer prettige ervaring!
Gewoon een prima opticien met gevoel voor service.
Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en het resultaat mag er zijn, scherp zicht in een prachtig montuur dat heerlijk zit.
Goed advies gekregen over de aankoop van een nieuwe bril. Vakkundig meting van de ogen. Mevrouw is erg geduldig en vriendelijk. Zal beslist weer bezoeken voor een eventuele nieuwe bril.
Top advies. Goede uitleg over de mogelijkheden en wat in mijn geval het beste is. Geduldig alle antwoorden beantwoorden en opnieuw uitleggen.
Deskundig geholpen en mijn bril glazen waren sneller klaar dan verwacht.
Voor onze twee dochters nieuwe brillen aangeschaft. Wat een geduld met de kids! Heel vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ze denkt ook goed mee over wensen van de kinderen en biedt hulp, in ons geval met het vervangen van een kapot pootje.
Bij deze opticien heb je het gevoel dat je een vriend en een hele belangrijke persoon; niet alleen een klant waarvan geld verdiend mag worden. De professionaliteit is indrukwekkend en de resultaten erg bevredigend. Het is een plezier om het winkel te betreden. Bedankt!
Goede service, heel vriendelijk. Iemand die je de omzet gunt.
Turkan heeft een fantastische kennis van haar vak. Is eerlijk en het advies is prima. Oefend haar vak uit met passie en veel plezier.
Ik ben al jaren bezig om lenzen te kunnen dragen maar heb (blijkt nu achteraf) altijd de verkeerde lenzen gekregen. Na bij van Rijt optiek te zijn geweest heb ik lenzen die gewoon fantastisch zitten en ik ben er heel erg blij mee. De service hier is zo fijn, je bent geen nummer en ze neemt alle tijd voor je. Vervolgens heb ik ook een nieuwe bril gekocht en daar ben ik ook heel erg blij mee.
Zeer klantgerichte service en daardoor een goed advies gekregen.
Turkan van Rijt verstaat haar vak,en hebben de ontspannen manier van met de klant omgaan als zeer prettig ervaren.Hadden ook alle vertrouwen in haar.En de nieuwe bril voldoet prima.
Oude Kustlijn 103
2496SK Den haag