Goed begeleid in mijn zoektocht naar mijn bril. Een goede fijn bril uitgezocht die ik graag draag.
Ik kom graag bij van Rijt Optiek Ik word altijd erg vriendelijk geholpen en er is nooit haast als er metingen verricht moeten worden. Ook mag je alles rustig passen, zelfs thuis, zodat je rustig de monturen kunt bekijken. Veel merken en monteur om uitkiezen en in alle prijsklassen. Ook het aanmeten van lenzen gebeurt heel secuur en je kunt de verschillende lenzen uitproberen.
Deskundige aardige mensen die doen wat er van ze verwacht word.
Goede uitleg over mogelijkheden en goede service (nastellen etc.)
Ik ga er graag naar toe! een aanrader vanwege de klantvriendelijkheid en Service.
Mooie winkel, vriendelijke en overtuigende hulp met oogmeting, keuze voor bril en nazorg. Ben meer dan tevreden.
Fijne dienstverlening, goed advies en fijn meedenken.
Bij van rijt optiek word je echt top geholpen, en geadviseerd op een eerlijke en juiste manier. Super tevreden!!
Turkan is fantastisch zooo begripvol, en ze heeft er echt OOG voor.
Overall good value for money
Bij deze opticien had ik eindelijk een goede bril gekocht, die past heel netjes bij mijn ogen. De eigenaar heeft zo veel verschillende oogtesten gedaan om ervoor te zorgen dat ik een jouste sterkte bij mijn bril had. Heel erg bedankt!
Uitgebreide oogmeting en ruim de tijd genomen om brillen te proberen. Persoonlijke aandacht en prima service. Kortom: precies wat je zoekt bij een lokale optiek.
Vriendelijk, kennis van zaken en goed advies
Je krijgt een erg aardige persoonlijke benadering bij de optiek en de brillen selectie is voldoende.
Straalt rust uit en weet waar ze het over heeft. Is heel klantvriendelijk
Alleen bij computergebruik bleek ik na test een bril nodig te hebben. Goed geholpen en ook het passen van een bril was zelfs leuk
Prettige zaak en deskundig advies van enthousiaste eigenaresse. Er wordt voor mijn gevoel meer aandacht besteed aan de klant dan in de mainstream ketens. Eerst lenzen gekocht en na enkele proefsetjes de juiste keus qua sterkte kunnen maken. En onlangs ook een nieuwe bril gekocht voor de afwisseling en het gemak. Kortom, erg tevreden!
Neemt de tijd voor goede uitleg, meten, passen etc.
Turkan is zeer deskundig en behulpzaam. Werkelijk niets is teveel om tot de perfecte oplossing te komen. Ik raad Van Rijt Optiek zeer zeker aan.
Vriendelijk en vakkundig
Zeer professioneel, gedegen apparatuur en goede service. Daarnaast zeer vriendelijk en mooie monturen, ook de uitleg van de verschillende soorten glazen en prijzen hiervan is helder
Turkan is een zeer bekwame opticien, die alle tijd voor je neemt om een goed onderzoek te doen en je aan de hand daarvan te adviseren. Wat fijn is, is dat ze hierbij absoluut niet opdringerig is. Je kunt echt je eigen keuze maken.
Super kundig, fijn en gezellig grholpen!
Hele fijne opticien. Weet duidelijk waar ze het over heeft, vriendelijk en enthousiast over haar werk. Met mijn multifocale bril was het even zoeken naar de juiste optie maar ze geeft niet op :) Uiteindelijk met de leverancier van de glazen erbij tot de juiste positie gekomen. Goede oogmetingen. Wereld van verschil na diverse ervaringen met een goedkope keten. Ik dacht altijd dat het niet uitmaakte, maar dat doet het dus wel. Ze neemt altijd uitgebreid de tijd. Het enige minpuntje dat ik kan verzinnen is dat je daardoor soms even op je beurt moet wachten, want die tijd neemt ze voor iedereen. Voorlopig kan ik even vooruit, maar ik ga volgende keer weer terug naar Türkan!
Deze mevrouw neemt de tijd voor je om de beste mogelijkheden voor je ogen te geven. Zeer vakkundig
Oude Kustlijn 103
2496SK Den haag