Ik kan hier een ellenlang verhaal ophangen over een “brillenwinkel” En dat ga ik ook doen :-)) Nee niet dus. Eigenaar weet waar ze over praat...... service hoog in het vaandel. En wat wil je nog meer. Gewoon proberen en anders kan je altijd nog naar 1 van de grote ketens.
Mijn zoontje en ik komen er graag niet alleen voor een bril, maar af en toe komen we ook alleen om gedag te zeggen. Het is zeer toegankelijk en warm ontvangst bij Rijt Optiek.
Op advies van Turkan eerst naar de oogarts. Uiteindelijk na maanden een daglens gevonden die bij mij past. Waar ik opgeef gaat Turkan door! Nieuwe bril ook met veel geduld en advies uitgekozen. Niets is teveel. Zeer professioneel met oogmetingen en onderzoeken waarvoor er een lange wachttijd is bij de oogarts.
Zie bovenstaand
Bij van Rijk ben je geen nummer. Mevrouw neemt alle tijd, en geeft goede advies. Ze kijk Echt na de persoon en heeft engelen geduld met kinderen. Er word je niks aangesmeerd Kortom een echte aanrader.
Goede en degelijk advies gehad voor nieuwe glazen in m'n bril en goede hulp bij advies in contactlenzen
Gister nieuwe set lenzen besteld voor 3 maanden en vanmorgen al telefoontje ze zijn er al. Super service.
Ik word altijd heel fijn geholpen door de enthousiaste eigenaresse. Goede, snelle service. Ze neemt altijd de tijd en komt heel klantvriendelijk over.
Snel afspraak. Deskundig geholpen. De tijd nemen Afspraken nakomen Goede service
ben super goed geholpen erg vriendelijk en heel veel geduld gehad met me. voelde geen druk vanaf mevrouw. top service raad iedereen aan om hier een bril te kopen. ze hebben een uitgebreid assortiment
Na een telefonisch gemaakte afspraak op korte termijn deze optiek voor een eerste maal bezocht. Deze zaak is verder gelegen dan mijn privé- en werkadres. Reden om toch voor deze optiek te kiezen, van de vriendelijk- en deskundigheid wist ik nog niets, was het gebruik van een 'pasbril'. Het welkom en de aangeboden koffie was voortreffelijk. Voor de deskundige oogmeting en de keuze van een nieuw montuur was veel tijd beschikbaar. Mevrouw Tozen was in alle opzichten geduldig en voorkomend. Op alle onderdelen geef ik deze optiek een scote van 10. Een aanrader voor alle brildagers. Met vriendelijke groet, Eduard G.R. Baak Amsterdam/Den Haag
Heel goed, professioneel en vriendelijk
Heel fijn.
Heel fijn geholpen, klantvriendelijk, goed en uitgebreid advies. Blij met mijn aankoop en service.
Deskundig en vriendelijk geholpen .Zeer goede service
Goede meting, goede hulp bij het uitzoeken van een montuur. En natuurlijk staat altijd de koffie klaar. En altijd vrolijk en enthousiast
Je wordt er zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en staat altijd voor je klaar.
Ik heb al meerdere brillen gekocht bij Van Rijt Optiek. Elke keer is de service heel goed. Ik krijg goede adviezen en er wordt uitgebreid te tijd genomen om mijn ogen te meten en aan mijn wensen te voldoen. Ik zou deze praktijk zeker aanraden :)
Ik heb mijn ogen laten testen door de optometrist op advies van de mevrouw uit de winkel. Daarna goed geholpen en naar mijn wensen en budget geluisterd, ik kan weer fijn lezen!
Super blij met mijn nieuwe bril. Kosten noch moeite zijn gespaard om hem perfect te krijgen.
Altijd tevreden met de service en klantvriendelijkheid!
Al meerdere brillen bij van Rijt gekocht. Service voor de kleintjes is ook top en heerlijke koffie! Mijn man zweert bij van Rijt optiek en wil zijn brillen alleen bij deze zaak en ik ook!
Leuke vrouw en goed geholpen. Ik vind t persoonlijk wel duur maar t zal t zeker waard zijn ( leesbril)
Super goed geholpen bij van Rijt. Nog nooit zo een goede, klantvriendelijke service gehad bij een opticien.
Vriendelijk en deskundig
Oude Kustlijn 103