Er wordt goed geluisterd naar de klant, nette, leuke en goede service. Zelfs met de nieuwe collectie wordt er rekening met de klant gehouden, die bepaalde wensen had qua montuur. Super lief
Oogzorg Ypenburg heeft een mooi assortiment brillen en glazen. De begeleiding van Turkan en haar team is in één woord: uitstekend! De professionele optometristen zijn een geweldige toevoeging geweest voor mijn nazorg-behandeling van een staaroperatie. De betrokkenheid van optometrist Wilfred heeft tot een duidelijk beeld geleid en verschillende oplossingen aangedragen. Een hele fijne ervaring!
Kwaliteit en veel passie voor het vak! Dat geef vertrouwen en een zeer prettig gevoel.
De oogmeting, het aanpassen van de bril was voorspoedig en werd uitvoerig en goed uitgelegd. Zeer tevreden.
Ik ben al jaren klant en dit vooral door de uitgebreide aandacht en service die hier wordt gegeven. Ik kan Oogzorg Ypenburg van harte aanbevelen
Perfect geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bril. Oogmetingen zijn ook professioneel uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel.
Nieuwe bril voor mijn dochter ontzettend snel geleverd en met speciale glazen.
Zowel bij het oogonderzoek als bij de keuze van een bril valt op de zeer professionele en buitengewoon deskundige manier van werken van deze eigenaresse. Zij neemt alle tijd voor je, denk met je mee en geeft prima advies! Deze zaak is een aanrader voor iedereen die een bril nodig heeft.
Enkele jaren geleden nieuwe bril met varifocale glazen aangeschaft. Nu tijd voor oogmeting en nieuwe glazen. De wereld om mij heen ziet er weer prachtig uit. Ik ben heel prettig en vlot geholpen. Alles zoals afgesproken. Fijne opticien.
Neemt de tijd voor je, iets wat aan de prijzige kant maar goed geholpen.
Beter kan niet.
Ik was blij verrast met de service en de vriendelijkheid van deze winkel. Mijn nieuwe brillenglazen zijn op mijn verzoek in mijn huidige montuur geplaatst. De bril werd netjes afgesteld.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ja
Was positieve ervaaring
Van Rijt optiek/ Turken is heel zorgvuldig en zeer professioneel. Je wordt er vriendelijk en met veel geduld geholpen. Controles zijn uitgebreid en je gaat pas met lenzen of een bril de deur uit als deze 100% passen bij de sterkte van je ogen.
Al jaren klant bij Turkan, altijd vriendelijk, behulpzaam en kundig. Inmiddels gaan er meer binnen onze familie naar haar toe.
Service uitmuntend, snelle afspraak, denkt met je mee over de keuze montuur, is eerlijk en bril ver binnen de afgesproken tijd klaar.
Met mijn 63 jaar heb ik nog nooit zo'n goede oogmeting/onderzoek gehad. Echt heel erg zorgvuldig, professioneel en ook nog eens heel klantvriendelijk.
Een gezellig team die de tijd voor je neemt. Helpt met keuze maken en er professioneel
Vriendelijke benadering, waarbij alle mogelijke opties duidelijk werden uitgelegd .
Super lieve en deskundige mensen, ik word altijd netjes geholpen en word ook goed mee gedacht.
Er wordt de tijd genomen en aandacht gegeven aan de kant. Zegt ook eerlijk of je bril staat of niet. Denkt met je mee. Laat je veel monturen zien en passen.
Cijfer 10
Ik kwam voor een beeldschermbril, afspraak was zo gemaakt. Je wordt netjes ontvangen en men neemt de tijd voor je, er wordt tijd genomen om de oogmeting goed uit te voeren. De keus in het assortiment is groot.
Oude Kustlijn 103
2496SK Den haag