Ik ben correct en deskundig geholpen
Ik ben met mijn 90 jarige oma naar van Nes gegaan. Super goed geholpen, ze waren goed benaderbaar, ze namen de tijd en dachten mee in oplossingen. De bestelling was ook snel gereed. Oma is erg tevreden over haar nieuwe bril.
In mijn optiek heeft van Nes Optiek de beste kijk op mijn ogen !
Hele fijne kundige opticiens
Je wordt hier altijd met aandacht en op een vriendelijke manier geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben.
Al heel veel jaren klant, je kan altijd binnen lopen en wordt je geholpen. Nemen de tijd voor je
goede service, vriendelijk geduldig personeel, zeer deskundig.
Veel aandacht en goede adviezen
kwam na beschadiging van het glas bij van Nes. Zag bij het wachten een geweldige bril, een “omgekeerd” model. Na enkele minuten van aarzeling heb ik de brol gekocht. Na vele leuke reacties van mensen, nog steeds geen spijt. Alle 3 mijn brillen gekocht bij van Nes. Een fijne betrouwbare opticien.
Mijn ervaring met de behandeling in de winkel , zowel in Krimpen aan de Lek als in de Korf , is positief. De vriendelijke benadering en goede service zijn voor mij redenen om te blijven als klant.
Service met een glimlach, zeer klantvriendelijk en altijd bereid mee te denken!
Zeer vriendelijk ervaring van personeel is buiten gewoon
Val altijd binnen voor controle, zonder afspraak en dat is nooit een probleem. Wordt altijd netjes geholpen, alleen de lenzen zijn best aan de prijs. Dit zou de enige reden zijn om evt. te wisselen van opticien.
Goede ervaring met het opmeten. Klantvriendelijk.
Al jaren klant.
Deskundig advies en prettige ondersteuning bij keuze zonnebril na een oogmeting met uitleg.
Professionele en vriendelijke medewerkers, ook meedenkend.
Super lieve mensen die naar je luisteren :)
Prodessioneel, klantvriendelijk.
Heel goed en eerlijk advies komen ook aan huis als je zelf niet in staat bent om te reizen
Al 30 jaar klant, dat zegt genoeg lijkt me.
Ben al jaren klant bij Van Nes Optiek. Door de jaren heen, prettige dienstverlening, goede service in een eigentijdse winkelomgeving. Kortom: Zeer tevreden.
Een prettige zaak waar ze service hoog hebben staan en mensen die verstand van zaken hebben
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel