aandacht voor de klant een sfeervolle en prachtige zaak vakkundig personeel moderne meetapparatuur
primaKrim
Ik heb mijn lenses op woensdag besteld en toen de volgende week dinsdag niks gehoord heb en gebeld heb ze zij ze waren nog niet besteld ...
Snelle service, meedenkend professioneel
Mooie gezellige winkel.. Personeel zijn vriendelijk en geduldig. Heb een minpuntje, de oogmeting vond ik niet zo prettig. Ik moest naar buiten kijken in plaats van op scherm kijken. Rare manier van oogmeting. Hierbij voelde ik me niet op me gemak. Waarom kon het niet op de normale manier. ik ben lichamelijk gehandicapt en niet geestelijk gehandicapt.
goed advies. Vriendelijk. Capabel. Ruime keus.
Goed geholpen, ruim de tijd genomen om verschillende modellen te proberen en te kijken wat goed bij me staat.
Met veel enthousiasme goed advies gehad bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril.
Ik ben goed geholpen. Ook een prima service
Prima advies en meedenken. Snel bestelling afgehandeld en indien nodig staat men altijd klaar
Ik waardeer de klantvriendelijkheid van Van Nes Optiek bijzonder! Altijd zijn ze bereid mee te denken zonder er druk achter te zetten. Zo vriendelijk en attent als bij van Nes vind je het niet! Daarbij niet te vergeten de vakkundigheid van iedereen in het bedrijf. Ik zal ze ten allen tijde aanbevelen indien iemand mij naar een goede opticien vraagt! Chapeau!!
Prettig en deskundig geholpen.
Ik voel me altijd welkom en waardeer persoonlijke aandacht / betrokkenheid.
goed en snel geholpen
Bij de aankoop van een nieuwe bril ben ik prima geadviseerd en heel fijn geholpen.
Zeer prettig.
Mooie nieuwe winkel
Deskundig geholpen
Je word goed geholpen nemen de tijd voor je. Al jaren ben ik een tevreden klant.
altijd goede zorg. Ook al woon ik nu in Drenthe we blijven toch komen
Je wordt heel klantvriendelijk behandeld.
Een super mooie winkel waar je heel goed geholpen word met zeer vriendelijk personeel en goede service en een heel uitgebreid assortiment aan brillen.
Snel en adequaat geholpen
onvoldoende scherpte ook na 'gewenningsperiode' van bijna 2 maanden
L.s. Geachte mevr. U. Wat vervelend om te horen dat u nog niet geheel tevreden bent. Ik zal telefonisch contact met u opnemen om met u een afspraak te maken om het probleem op te lossen. Uw welzijn van u en uw ogen zijn voor ons heel belangrijk. We gaan bekijken of we voor uw ogen nog betere oplossingen hebben.
Ondanks dat ik niet meer in Krimpen woon, ben ik bij Van Nes gebleven, de vriendelijkheid en deskundigheid zijn voor mij erg prettig.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel