Prettig en snel geholpen bij de vervanging van een kapotte bril.
Door de heer Van Nes op een prettige en deskundige manier van twee nieuwe glazen voorzien. Waardoor het gezicht weer iets meer is geoptimaliseerd.
Goed advies gekregen en dus goed geholpen Bril was snel binnen
Personeel altijd bereid om te helpen en je te informeren en je kan alles vragen
Altijd vakkundig geholpen
Goed en vlot geholpen. Meerdere keuzes. De bril was vlot klaar.
Klantvriendelijk en goede voorlichting
Ons eerste bezoek aan van Nes met onze dochter van 11 jaar. Goede ontvangst. optimitrist kan goed omgaan met kinderen. Goed advies over montuur. Nacontrole ingepland! Lekkere koffie en limonade. Dit word zeker gewaardeerd door de klant!!
Vakkundig geholpen
Prima behandeling in stijlvolle ambiance
Gweldig geholpen, zowel bij de oogmeting als bij het advies over het brilmontuur. Daarna supersnelle levering. Met bril zie ik scherper dan ooit !!
Mevrouw Sjoerdsma heeft zowel een zinvolle oogmeting bij me verricht, als me goed geadviseerd over nieuwe glazen en een zonnebril op sterkte, als de beide brillen zorgvuldig gebruiksklaar gemaakt.
Prettige winkel. Fijn assortiment, zeer ruim en gevarieerd. Heel fijn personeel. Deskundig en nemen goed de tijd voor je.
Zolang ik in Krimpen woon (46 jaar) kom ik bij deze opticien. Ook bij de vorige eigenaar. Prima ervaring. Prettig personeel. Altijd prettig en goed geholpen dus geen enkele reden om van winkel te veranderen. Wat goed is moet je behouden.
Een op 20 april van dit jaar aangekochte varifocus bril bracht, na zelfs een verlengde gewenningsperiode, toch niet het gewenste resultaat. Alles onderzocht en binnenstebuiten gekeerd waar het aan zou kunnen liggen maar het probleem bleef bestaan en uiteindelijk, helaas, onoplosbaar. Van Nes heeft voorgesteld de koop te ontbinden. Het aankoopbedrag was binnen 30 minuten teruggestort. De energie die in de goede service en probleemoplossing gestoken is krijgt dan ook 4 sterren.
Afspraak maken, kom dezelfde dag. Na de metingen, konden we een fijn montuur uit te zoeken. En binnen een week konden we de bril ophalen goede service, en fijne bediening.
Vriendelijke mensen, ontspanne sfeer, snelle levering en mooie zaak. Altijd zeer tevreden.
Ik werd goed geholpen; vriendelijke medewerker, professioneel!!
Uitstekend en terzake kundig
Mooie ruime winkel , altijd vriendelijk en professioneel personeel
Heel goede service en heel goed geholpen
Hoewel het er aanvankelijk niet meer naar uitzag dat ik, door bepaalde strubbelingen met mijn vorige bril, daar weer een nieuwe bril zou gaan kopen. Is het uiteindelijk tóch goedgekomen, en tot mijn volle tevredenheid, keurig en netjes opgelost. En blijft van Nes voor mij toch nog steeds 'dé opticien',zoals dat al jaren het geval is.
Vriendelijk en deskundig geholpen bij het aanschaffen van een complete bril en ook enige tijd later voor het bijstellen van de bril.
Aanschaf eerste contactlenzen. Erg gastvrij, kundig en zeer netjes geholpen.
Uitstekend geholpen
De Korf 19