Wat ze bij de andere opticien niet konden vinden .. hebben ze het bij van Nes wel gevonden
Prima hulpvaardig personeel en goede service
Rustig en vriendelijk
Zie hier boven
Minder tevreden over multi-vocale glazen een vorige keer. (meting?) Prima montuur, maar problemen met kijken en lezen. Goede waar maar ook prijzig
Ben bijzonder plezierig geadviseerd en geholpen
Al jaren goed geholpen door zeer professionele medewerkers
Altijd super tevreden en goede service van Guido!
Ik heb een zonnebril gekocht voor bijna € 300 en realiseerde mij de dag erna dat ik de aankoop te snel had gedaan. Ik ben terug gegaan om de bril ongebruikt te retourneren maar dat mocht niet!! Ik werd verplicht een andere bril - voor datzelfde bedrag- aan te schaffen. Dat vind ik alles behalve klantvriendelijk en niet van deze tijd. Ik ben een voorstander van kopen bij de lokale ondernemer en niet op internet, maar dit gaat bij deze winkel niet meer op. Ik koop hier nooit meer.
Geachte mevr. Rootselaar, Helaas zat in in de huidige collectie die wij voeren niet het juiste zonnebril model voor u. Gelukkig heeft u middels de catalogus toch uw nieuwe zonnebril kunnen uitkiezen. Deze bril was voordeliger en u heeft het prijsverschil terug betaald gekregen. Wij vinden het jammer dat u de service niet heeft ervaren die onze klanten van ons gewenst zijn.
Ik ben al een paar keer bij van Nes geweest voor mijn contactlenzen. Als ik daar ben wordt ik altijd heel vriendelijk ontvangen en het personeel is heel vriendelijk.
Afgelopen zaterdag had ik er baat bij dat Van Nes goede contacten heeft met het Oogziekenhuis. Bij een acuut probleem met mijn ogen is, na een professioneel onderzoek, contact opgenomen met het Oogziekenhuis, waardoor ik daar snel terecht kon. Dat heb ik zeer gewaardeerd, evenals de vriendelijke aandacht waarmee dat gepaard ging.
Werd goed geholpen met nieuwe bril. De oogopmeting werd professioneel uitgevoerd. Binnen een week was de bril klaar, wat fijn was!
Word beleeft benaderd en vergoedingen worden goed geregeld
Netjes geholpen en alles word voor je geregeld Als naar de oogarts moet
Goed geïnd personel weet goed te vertellen
Niet alleen uitstekende service, ook de lekkerste koffie van Krimpen en omgeving :-)
Snelle levering, mooie bril.
zeer goed geholpen.
Echt aan te bevelen
Goede en deskundige bediening. Goed advies ontvangen. Vriendelijk. Professioneel.
Een bril kopen is veel meer dan een montuur uitkiezen. Met zeer professionele apparatuur en deskundige mensen worden diverse metingen uitgevoerd en wordt het geheel gecombineerd tot een oplossing die recht doet aan de situatie van de klant.
Er wordt goed tijd voor je genomen. Erg vriendelijk behulpzaam,niet opdringerig. Goede adviezen worden gegeven. Mogelijkheid tot bedenktijd was erg prettig.
Klantvriendelijk, weten wat je wilt, duidelijk
Heel prettig geholpen door Lisette
De Korf 19