Gewoon goed!
Oogmeting zeer zorgvuldig beter dan de stund opticiens
Als boven
In alle rust en duidelijkheid ben ik geholpen. Brillen gepast die ik normaal niet zou kiezen maar die dan juist verrassend goed paste. In het vervolg zou ik wel beter geadviseerd willen worden over de prijzen van de glazen en of dat er nog andere kosten bij zitten. De klant moet hier eigenlijk niet om vragen maar juist over geïnformeerd worden. Dat is mijn tip aan jullie
Het uitzoeken van een nieuwe bril was een prettige ervaring.
Goed en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van nieuwe brillen, dus tevreden met aanschaf.
Gewoon goed
Zeer positief
Na een miscommunicatie in de winkel is eea alsnog duidelijk geworden na een telefoontje. Of de lenzen (het materiaal) ook op langere termijn nog bevallen zal nog moeten blijken.
Geachte heer, Goed dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. We hebben direct actie ondernomen door even telefonisch contact met u op te nemen. Zoals besproken begrijpen we de kritiek in deze en u begrijpt waarom we hebben afgeleverd. Gelukkig blijkt na controles alles goed te gaan met uw lenzen. Dank voor uw reactie, we zien u graag weer in onze winkel!
Originele beoordeling
Er is veel aandacht als je laat blijken dat je iets nodig hebt, maar eenmaal betaald (€440 voor een setje lenzen) dan is er nog net voldoende aandacht om 't in een tasje mee te geven, zonder even een momentje te nemen om te checken of ze wel goed zitten. Een nieuwe bril krijg je toch ook niet mee in een tasje zonder dat je 'm even hebt opgezet en gecheckt is? Vreemd en typerend voor deze zaak. Ik kies en betaal liever voor een gorde service. Dus dit was de eerste en de laatste aankoop.
Wij zijn zeer tevreden over de service. De medewerkers zijn professioneel, aardig, klantgericht en zeer vriendelijk. Uitstekend service Bedabkt Van Nes!
Klantgericht met tijd en oprechte aandacht voor de klant, goede service, kennis en kwaliteit optimaal.
Vakkundig advies en ze nemen alle tijd.
Vriendelijk en vakkundig geholpen. Snel met de voor mij passende lenzen naar huis gegaan.
Afspraak voor oogmeting en optometrisch onderzoek snel gemaakt. Vriendelijk en deskundig personeel. Doorverwijzing naar oogziekenhuis goed geregeld.
Ervaar Van Nes Optiek als een zeer betrouwbare opticien . Er wordt alle tijd genomen voor de controle, voldoende ruimte voor vragen en voel me hierdoor op m'n gemak.
Deskundig geholpen op een prettige manier.
Ben prima en vooral gezellig geholpen in een ongedwongen sfeer
Mooie en klantvriendelijke zaak
Zo'n vier maanden geleden voor het eerst beiden onze brillen hier aangeschaft. Prima geholpen en geadviseerd. Bij een paar maal ongelukkige materiaalpech werd dit volledig naar tevredenheid en snel opgepakt en verholpen. Heel goede service
We werden snel geholpen. Er werd tijd voor ons uitgetrokken. Vriendelijk personeel. Vakkundig. Echt super!
Vriendelijke service , bekwaam
heel prettig !
Een fijne en persoonlijke benadering van het personeel. Zeer behulpzaam. After service ook prima en alle tijd.
Heel fijn en vakkundig!
Als