De begeleiding en nazorg bij het kopen van twee brillen en het advies daarover was heel goed
Ben er al jaren vaste klant en zeer tevreden over de kennis en klant gerichtheid.
Er wordt voldoende tijd en ruimte gegeven om tot een mooi resultaat te komen Vriendelijke bediening waarbij er goed geluisterd wordt naar je wensen
Hele goede adviezen/ oplossingen.
Vanaf het moment dat je die winkel binnenkomt, na een gemaakte afspraak, is niets te gek. Alle tijd, lekkere koffie, en goed advies. De uiteindelijk gekochte bril is van goede kwaliteit. Je komt hier niet voor een koopje… De gemaakte afspraken werden allen stipt nagekomen. Prima winkel, aardige en deskundige mensen.
Had het fijn gevonden als er een nacontrole was geweest Het is tenslotte geen gewone bril
wij zijn tevreden klanten, zijn altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Alle tijd en de rust zelve.
Ik kom er al jaren.
Zeer vriendelijk, erg behulpzaam
Goed geholpen
Sympathieke personeel goede uitleg
Ik heb mijn favoriete merk bril weer gevonden. Alle tijd werd genomen door deskundig en uitermate vriendelijk personeel. Ik ben heel blij de winkel uitgegaan en nog blijer toen mijn bril klaar was.
Duidelijk afspraak. En lenzen waren ook snel binnen.
Ongeëvenaard en kan als voorbeeld voor velen dienen.
De prijs ligt wat hoger dan bij de bekende prijsvechters, maar de kwaliteit en service zijn dat beslist waard.
etermeer
Nadat ik al eerder een zonnebril op sterkte bij hen had besteld waren mijn verwachtingen overeenkomstig de gelegerde kwaliteit. Mijn sportbril was sneller dan gezegd klaar en perfect!
Toen bleek dat de glazen van mijn bril niet voldeden had ik zeer snel de goede. Ik werd steeds vriendelijk en correct geholpen.
Op een hartelijke manier ontvangen. Fijne “huiselijke” atmosfeer en gezellig personeel. Service staat hier hoog in het vaandel!! Ga zo door!
Mooie apparatuur. Up to date. Vriendelijk personeel en professionele begeleiding
Vriendelijk geholpen en deskundig advies bij de aankoop van een computerbril.
Snel geholpen. De tijd werd genomen die nodig was.
Zoals altijd uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe zonnebril, en een sportbril voor het wielrennen (van Evil Eye). Gastvrij, goede feedback of een bril wel of niet goed staat, prima service en snelle levering. Speciale aanbeveling voor Annet, al jarenlang onze trouwe adviseur. Top!
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel