Duidelijk afspraak. En lenzen waren ook snel binnen.
Ongeëvenaard en kan als voorbeeld voor velen dienen.
De prijs ligt wat hoger dan bij de bekende prijsvechters, maar de kwaliteit en service zijn dat beslist waard.
etermeer
Nadat ik al eerder een zonnebril op sterkte bij hen had besteld waren mijn verwachtingen overeenkomstig de gelegerde kwaliteit. Mijn sportbril was sneller dan gezegd klaar en perfect!
Toen bleek dat de glazen van mijn bril niet voldeden had ik zeer snel de goede. Ik werd steeds vriendelijk en correct geholpen.
Op een hartelijke manier ontvangen. Fijne “huiselijke” atmosfeer en gezellig personeel. Service staat hier hoog in het vaandel!! Ga zo door!
Mooie apparatuur. Up to date. Vriendelijk personeel en professionele begeleiding
Vriendelijk geholpen en deskundig advies bij de aankoop van een computerbril.
Snel geholpen. De tijd werd genomen die nodig was.
Zoals altijd uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe zonnebril, en een sportbril voor het wielrennen (van Evil Eye). Gastvrij, goede feedback of een bril wel of niet goed staat, prima service en snelle levering. Speciale aanbeveling voor Annet, al jarenlang onze trouwe adviseur. Top!
Je voelt je hier echt de klant. Vriendelijk personeel. Willen je zo goed mogelijk helpen ook al kom je niet om een nieuwe bril te kopen. Montuur bijstellen of gewoon advies. Ze staan altijd voor je klaar. Nooit meer een andere opticien.
zie mijn vorige opmerking
Mijn zoon van zeven had een bril nodig. Best een beetje spannend natuurlijk. Vanaf het moment dat hij over de drempel stapte werd hij geweldig geholpen. Eerst werd hij op zijn gemak gesteld, wat erg fijn was, en daarna werden alle gegevens goed genoteerd en samen een mooie bril uitgezocht. De uitleg was duidelijk, de hulp heel goed. Het was voor ons een stukje rijden om naar Van Nes Optiek te gaan, maar het was iedere kilometer waard. Ik heb zelf al zeer lange tijd lenzen en ken veel opticiens, maar ik heb nergens zo'n uitstekende en klantvriendelijke service gezien als hier.
Altijd een luisterend oor, direct 'n oplossing of verwijzing
Top, goed geholpen.
Zeer goede ervaring
Ben superblij met mijn nieuwe mooie bril. Kreeg heel deskundig advies en wat ik wilde werd in een handomdraai omgezet in de praktijk. Wat mij betreft een echte aanrader.
men neemt de tijd voor jou en geeft duidelijk advies en/of commentaar of een montuur wel bij jou past of niet, en kijkt niet naar de prijs. moderne up-to-date meet apparatuur en niet te vergeten lekkere koffie.
Het was voor mij de eerste bril, en het is echt wat ik wil, geen last van misselijkheid of hoofdpijn gehad, hangt een prijskaartje aan ,maar dan heb je ook wat.
Mijn dochter kwam voor een oogmeting. De medewerker die ons hielp nam alle tijd voor ons, was heel vriendelijk en was professioneel in haar handelen.
Ik waardeer de rust en persoonlijk, oprechte aandacht van de medewerkers.
Opticien adviseerde bescheiden en toch doortastend.
Wordt altijd goed geholpen en ze doen een goede controle.
goede service en producten
De Korf 19