Goede en nette uitstraling en goeie service !!
positief
Deskundig en heel aardig Groot assortiment ook voor slechtzienden
Ben prima geadviseerd en geholpen. Na een precieze oogmeting de beste keuze lenzen gemaakt en geniet nu al weer ruim een maand van goed zicht. Hartelijk dank voor deze uitstekende service.
Had wat nauwkeuriger gemogen
Vriendelijk en deskundig personeel.
Mijn vragen werden bevredigenden beantwoord en de oogmeting werd professioneel gedaan.
Ik ben erg goed geholpen!
Alle vragen zijn bevredigend beantwoord en de oogmeting werd professioneel gedaan.
Het zal waarschijnlijk aan mijn gezicht te wijten zijn, maar moet wel vaak mijn bril goed laten zetten.
Zeer deskundigen super vriendelijk Uitgebreide keuze, ook in randartikelen. Zelfs voor slechtzienden ruim aanbod.
Zeer deskundigen super vriendelijk Uitgebreide keuze, ook in randartikelen. Zelfs voor slechtzienden.
Duurder dan de bekende zaken, maar zeer goede "after sales". Ook na meerdere malen terugkomen voor kleine aanpassingen is men zeer behulpzaam en geduldig en wordt de "tekortkoming" verholpen.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel