Wij werden vriendelijk geholpen door een medewerkster, en er was voldoende tijd en dat hebben we als prettig ervaren.
Staan altijd klaar en komen met de juiste oplossing !
Hij was aardig en begreep hem heel goed.
Veel geduld getoond met het vinden van de juiste lens, 3 maal proeflenzen. Zeer tevreden.
Al sinds heugenis is ons hele gezin klant bij Van Nes optiek, altijd tot volle tevredenheid door vakmanschap, vriendelijke behandeling en flexibiliteit.
Opticien neemt de tijd voor goed advies, komt vriendelijk en deskundig over. Ook prima nazorg bij de lenzen.
Deskundig geholpen, bril was sneller klaar dan verwacht. Bij het ophalen de nieuwe bril netjes afgesteld en de oude bril schoongemaakt. Al met al zoals gewoonlijk geweldige service.
Een hele goede service,
Neemt de tijd, hulpvaardig, informatief
Servicegericht, behulpzaam, vriendelijk en kundig.
ZIE HIER BOVEN
Goede hulp en kennis en ze nemen de tijd
Werd goed geholpen en geadviseerd
Prettige manier om oogmeting te krijgen Goed advies over montuur Service als de bril nog niet helemaal goed zit.
De keuze is reuze, en heel fijn personeel.
Vriendelijke ontvangst, geduldige medewerkers. Eigenlijk heb ik niets dan goeds te melden.
Vriendelijke mensen zeer goed geholpen
Het binnenkomen is al fijn. Je wordt er warm onthaald en meteen geholpen. De kennis van zaken is goed.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al jaren mijn vaste opticien. Deskundig en super vriendelijk personeel. Denken met jou en je budget mee. Fijne service!
Ik voel me thuis als ik in de winkel ben gezelig medewerker Top
Prettig, vriendelijk personeel!
Ik ben zeer prettig geholpen, geen moeite was te veel om het voor mij perfecte montuur te vinden. Metingen kwamen zeer gedegen over, waardoor de bril nu echt perfect is in gebruik. Enig minpunt wat mij betreft de hoge prijs voor het montuur dat al Googelend toch echt wel een stuk goedkoper was.
Ik heb fijne brillen voor in de verte kijken en ik kan daar scherp mee zien. Goede oogmeting. Ik beveel Van Nes optiek iedereen aan.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel